Pa 500 e sample atmışlar

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 37
  • Görünümler : 12K
Cevap: Pa 500 e sample atmışlar

yanı anlayacagınız gbı pa500de sadece ram soketı girecek yeri lehimlemek lazım ama %100 calısacagına emınım:)

bunlar iranli arkadaslar dil olarakta perz dilini konusuorlar saygilarla..

bunlar iranli arkadaslar dil olarakta Perz ce konusuorlar tercüme ettire bilirim saygilarla..

bunlar iranli arkadaslar dil olarakta Perz ce konusuorlar tercüme ettire bilirim saygilarla..

usta tercüme ettirebilirsen minnettar kalırız merak ediyoruz nasıl yaptıklarını teşekkürler

usta tercüme ettirebilirsen minnettar kalırız merak ediyoruz nasıl yaptıklarını teşekkürler

bunu yapmayı kendı cihazımıza denıycez yalnız ticari bir faaliyet olmuycak bi arkadaşım macerayı çok sevlyo ilk başta bu videoyu cevırmek lazım

Yazilimi mudahale edile bilirse ekran degismesine gerek yok ama yazilima buyuk ihtimal mudahale edilemez buyuk bir sifreleme argoritmasi ve kilitleme araclari kullanildigini tahmin adiyorum ama kart uzurinde oynamalar yapilir yapilsada yazilima mudahale edemeyrcekleri icin cokta saglikli olmaz sadece donanimla bitmiyor bu is ufak tefek yazilimla oynamalar yapilmasi lazim.

Bencede arkdaşım ben zaten olayı Çözdüm we Yapıym Şuan
:D :D : :D isteyn Warsa Yaparım ekran mekran değişmiyo arkadaşm Bu v2 dtlnin Yaptığı bir sisteemdir adamlar sistemi kırmışlar Yani Bende bu olayı İranlı arkdaştan öğrendim Ve O.s aldım Şuan kulanıyom süperr

Telefonunuzu burdan verebilirmisiniz acaba ? Size ulaşmak için....

Bu alana bir cevap yazın...