pa 500 tr bomba set

• Konbuyu başlatan EMRE_53
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 24
  • Görünümler : 10K
Cevap: pa 500 tr bomba set

eline sağlık indirip deniyorum

dostum eline saglık .yanlız şunu belirtmek isterim .doğu ağırlıklı ritimler lazım bize pa 80 pa 800 ritimleri soundlarını convert edilmiş hali. yinede başarılar diliyorum pa500 kabusları devam ediyor şu org adam olacak sonunda hak ettiği degeri verin.lütfen

hocam bende pa 500 tr kullanmış biri olarak şunu söylim,pa 500 tr gerçekten çok güzel bi org,üzerinde çalıştıkça güzel tonlar çıkıyo,özelliikle elektro ve kemanı dehşet,yaylılarda çok hoş,şu an pa 800 kullanıyorum,pa 800 saunduna çok yakın bi cihaz pa 500 tr saundu,

en önemlisi üzerinde çalışmalar yapıldıkça dahada güzel olacak,

bu arada paylaşım için teşekkürler

Seti yükledim ama drumkitlerde uyumsuzluk var nedendir ,bilen varmı?

bu setin bütün rtimlerinde kitler uyumsuz.diğer yüklediğim setlerde böyle bir problem yaşamadım .beni bu konuda aydınlatacak vatandaş varmı?

Var kardesım butun rıtımlerı derken user dakı ılk bes rıtım emre yazanlar settır ayrıca emre yazan rıtımlerdekı drum kıt lerı davul tonlarını user dk dakı drum kıtek yazan kıtle degıstırıp ekranın sag ustundekı oka dokunup wrıte current style yap sorun cıkmaz sadece ılk sayfadakı user dakı rıtımlerden halk wahde ,duble wahde ,arabesk 4_4,fantazy wahde, ritimleri benımdır dıger rıtımler ayarsızdır

anlaşıldı.

ellerine saglık

teşekkürler kardeş emeğine sağlık