• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa 500 Tr Kullanan Arkadaşlar Bakarmısınız

VolkanB

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha / Korg
Arkadaşlar seslerin bazılarında, volume'de dalgalanma oluyor. Özellikle macun tarzı legatolu seslerde. Sizlerdede varmıdır bu sorun? Cihazı yeni aldım 2. el olarak, benim cihazdamı sorun var yoksa genel bir problemmidir, bunu anlamaya çalışıyorum. Pa 500 kullanan yada daha önce kullanmış arkadaşların yardımını bekliyorum.

Saygılar.

Cevap: Pa 500 Tr Kullanan Arkadaşlar Bakarmısınız

effect vardır seste

dalgalanma derken seslerdeki düşüşten bahsediyorsan pa500 tr de bazı seslerin özelliği o mesela lead c seside dalgalanmalı bir ses pa500 tr de tamamen efectlerle ilgili yani

Öyleyse kötü bir durm bu, en beğendiğim sesler bunlar. Bir çözümü varmıdır, herhangi bir parametre buna sebep olan vs.

Birde arkadaşlar, barış kral set temelli karma bir set oluşturmayı düşünüyorum, doğrumu yapıyorum acaba?

evet dalgalanma efektle ilgili. Ben aynı sorunu çözmüştüm. Sound bölümünden sesi çağırarak yapılıyordu. Ya da hiç uğraşmadan kendin baştan aynı bölümden ses yazmayı dene. Biraz kurcalarsan bulabilirsin. Olmadı setlerin içindeki seslere bak mutlaka işine yarayan macun ses çıkacaktır.

cihazında sorun yok kardeşim efekt ayarlarını değiştir

volkan abi 50ye yakın set var benım tavsiyem zafer set ve yasin set karma yap

volkan abi 50ye yakın set var benım tavsiyem zafer set ve yasin set karma yap

Barış kral set, zafer set, cevo set dikkatimi çekenler. Yasin set'e de yarın bakarım. Bu dördünün karması güzel olur sanırım. Ritim yazamıyorum ama ses olarak katkım olur bu cihaza.

Teşekkürler Ali, selamlar.

Barış kral set, zafer set, cevo set dikkatimi çekenler. Yasin set'e de yarın bakarım. Bu dördünün karması güzel olur sanırım. Ritim yazamıyorum ama ses olarak katkım olur bu cihaza.

Teşekkürler Ali, selamlar.
brs ney rex var bu sesi gözden kaçırma ben slowlarda kullanıyordum