pa 500tr 2015 buckup

serkan9925

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa500tr
merhaba. bi kaç gündür hastayım size söz verdiğim için hazırladığım yeni ritimlerle tekrar aranızdayım bitmedi ama paylaşayım dedim. son halini alına tekrar paylaşıcam. ritimleri sayfalarda boş olan yerlere koydum düzenleme fırsatım olmadı. seslerde de son bankta elektrolar var aele oldu biraz ama hoşunuza gidenleri alabilrsiniz. sadee buckup atabilidm setini sonra yapıcam hastalığım geçince.

2-4 bankında olan kolbastı ritmimi örnek olarak dinleyebilirsiniz:https://soundcloud.com/serkan9925/kolbasti

Bu da topal ritmi introsu:https://soundcloud.com/serkan9925/topal

Ekli dosyalar

• SERKAN 2015 BUCKUP .rar
    7.3 MB · Görünümler: 567
Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: pa 500tr 2015 buckup

serkanım setini indirdim fakat buckup.rari dan ben vallahi anlamıyorum seti orgumda nasıl okutacağım nasıl işlem yapacağımı açıklarsan sevinirm. saygıllar ve teşekkürler. SERKAN YEĞENİM ACABA PA 500TR NİN ORJİNAL FABRİKA RİTİMLERİNİ ARIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ VE ORGA NASIL YÜKLEYEBİLİRİM .SAYGILAR.

serkanım setini indirdim fakat buckup.rari dan ben vallahi anlamıyorum seti orgumda nasıl okutacağım nasıl işlem yapacağımı açıklarsan sevinirm. saygıllar ve teşekkürler. SERKAN YEĞENİM ACABA PA 500TR NİN ORJİNAL FABRİKA RİTİMLERİNİ ARIYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ VE ORGA NASIL YÜKLEYEBİLİRİM .SAYGILAR.

Buckup u yuklemeden önce kendi buckupunuzu oluşturun çünkü bütün ayarlarınız değişecek.
önce kendi beckup dosyanızı nsaılı hazırlayacaksınız onu anlatayım:

1)orgun media tuşuna basıyoruz
2) ekranın altınta " utility" seçiyouz
3) Full resource backup seçiyoruz ( zaten ilk o işaretli olur )
4) execute ye basıyoruz
5)sonre yeni gelen ekranda "backup" a basıyoruz
6) açılan sayfada T new name ye dokunup kendi ismimizi verip okey diyoruz
7) sonra çıkan sayfada tekrar okey diyoruz
8)are you sure? yazısı çıkınca ok diyoruz.
9) buckupumuzun oluşmasını bekliyoruz.
10) artık kendi bakup dosyamız hazır

şimdi backup dosyası nasıl kurulur onu anlatıyorum:

1)orgun media tuşuna basıyoruz
2) ekranın altınta " utility" seçiyouz
3) full resource restore yi işaretliyoruz ( alttaki olan)
4) ekranın altındaki execute ye basıyoruz
5) backup dosyamızı seçiyoruz (karta atmışsak gözükür. rar dan çıkmış olması lazım)
6)seçtikten sonra ekranda restore ye basıyoruz.
7)bir uyarı yazısı çıkacak ona "yes" diyoruz.
8) işlemin dolmasını bekliyoruz.
9) işlem bitince orgu yeniden başlatın diye bir uyarı çıkacak. bişey yapmadan orgu kapatıp açıyoruz.

bu da fabrika ayarlarına geri dönüş için backup dosyası yukarıdaki 2. anlattıklarımı takip ederek kurabilirsiniz. kendi backupunuzu oluşturmayı unutmayın.

Ekli dosyalar

• Pa500_res_v119_turkiye.rar
    5.2 MB · Görünümler: 267

ritimlerden 2 örnek koydum dinleyebilirsiniz.

allah razı olsun serkanım yardımcı olduğun için .saygılar

Evet Saygıdeğer Serkan kardeşim...Dün backup dosyanı klavyeye yükledim arada bir çok editlenmiş farklı ritimler vardı hepsininde kalitesi bana göre 10 numara..Laf olsun diye değil gerçekten ama gerçekten teşekkür ediyorum ellerin dert görmesin..Arada kadir kıymet bilmeyenler olacak emeklerini indirip klavyesinde kullanacak ve bir yorumu bir teşekkürü bile çok görecekler olacak lakin bunları kesinlikle dert etme bir çok insan emeklerin için sana saygı duyacaktır.Çok teşekkür eder çalışmalarının devamını dilerim.Saygılarımla...

teşekür ederim ömer hocam. sağlıcakla kal.

serkanım o topal ve kolbastı ritimlerin çok güzel acaba bu iki ritmi nasıl sete atıp orgta kullanabilirim.saygılar trakyalımehmet amcan çok teşekkür eder .birde bacukp ta aynı yukarıda yazdığın gibi mi yükleniyor.

serkanım o topal ve kolbastı ritimlerin çok güzel acaba bu iki ritmi nasıl sete atıp orgta kullanabilirim.saygılar trakyalımehmet amcan çok teşekkür eder .birde bacukp ta aynı yukarıda yazdığın gibi mi yükleniyor.

evet yukarda anlattığım 2. yol ile yükleyebilirsiniz. dosyayı rardan çıkarın. sonra eğer tekrar dosya içindeyse ondan da çıkarıp karta atın.

Serkan arkadaş, paylaşım için teşekkür ederim.Backup içerisinde neler bulunuyor, biraz bilgi verebilirmisiniz?
İyi günler dilerim.