• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa 600 qt çıkmasını bekliyorum....

Cevap: Pa 600 qt çıkmasını bekliyorum....

Bende 4 Gözle Pa600 QT bekliyorum. Türkiyeye gelsin de Pa800 ün falan fiyatı düşsün.Bende Pa 800 Alayım :)

Kesinlikle pa 600qt geldiği gün hemen or 700 v2 plusumy satıcam zaten çok bi para değil 2500tl gibi gibi bir fiyatı olucak kesinlikle or 700 den daha iyidir heralde ve baksanıza pa 800 ve 2x özellikleri varmış setleri okuyormuş hatta 3x bile?

Neden satiyorsun be Guzel Kardesim!!Bu kadarda buyutmeyelim, HA BEN PA600'u DORT GOZLE BEKLIYORUM, cunku gecerli sebeblerim var. Su anda elimdeki klavyelerim 12 - 14 senelik teknolojiye sahip Klayvyeler(Pa80 ve EM2000)
O yuzden benim icin buyuk bir update olucak, Yurtdisinda yasadigim icin Yamaha OR yada Pa500tr bulma sansim yok,Ciple miplede ugrasamam.. Ama senin elindeki alet daha 2-3 senelik teknoloji, Ac youtube dan HakanX in videolarini seyret kullandiktan sonra gayet guzel bir alet, yamahaninda kendine gore guzellikleri var, senin Yamahadaki Nylon Slide Guitar Pa800 de Yok.
Saygilar.

arkadaşlar en çok ben şikayet ederdim orgumdan v2 plustan ama gecen bi düğün yaptım ne 600 ne 800 nede başaka org sesler mükemmel saund mükemmel ton harika ve bunları kendim ayarladım yaptım uyarladım valla org her şeye cevap veriyor ve inanın 20 aralıkta cd im çıkıyor oyun havaları ve ankarada var cd de inanın bunları v2 plusda çaldık ve müthiş oldu ... sizlere cd mi sunacağım şimdiden erzurum caddelerinde araçlarda çalınıyor saygılarr ben şunu diyorum ne çıkarsa çıksın arkadaş çalmasını bileceksin ....armut piş ağzıma düş olomıuyor yani yamaha ailesini hemen bir kenara bıkrakmak olmazzz.. lütfen artık bu 600 den sıkıldım ben ...kötülemeyin bu yamahayı yaaww öyle yaptıça fiatlarda düşüyor da.... neyse SAYGILAR

hakan bey söyleyin bizde yapalım ayarları benim sorunum hep şey ritimler az çıkıyor sesler çok çıkıyor tektek ayaralmk sesleri çok zor

yav bir sample saçmalığıdır gidiyor ne demekse o sample sesler tesisatta cart curt yahu yapmayın böyle orgların içindeki fabrikasyon sesler daha iyi hem aletin ses çözünürlüğü gidiyor sample seslerde ince oktavlara çıktınmı çatırdıyor resmen

alll kardeş alda neden konu or700 download bolume acilmiş yamahaya inceden bir sitemmidir....?

serbest konulara taşınabilr...

hakan bey söyleyin bizde yapalım ayarları benim sorunum hep şey ritimler az çıkıyor sesler çok çıkıyor tektek ayaralmk sesleri çok zor

kardeşim çok basit cem kardeşim ritim çalarken hangi sesleri kullanıyorsan o sesleri ayarla oaranla ritimle ses yugunluğunu reg yap kayıt et bu kadar basit

bu gün can müzikte pa600 Qt cüneyt kardeşim bana biraz tanıttı ve dinleme fırsatı buldum
pa600 bekleyenler şuna emin olun alet kendi katogorisinde şok etkisi yaratacak ve beklediyinize deyecek ama pa3x le kimse boş yere kıyaslama yapmasın ayrı kulvarlarda cihazlar