pa 800 arka usb girişi ne işe yarar ?

İyiki Doğdunuz :)

saliverdim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
acaba öndekinden farkı varmı bilimiyorum :) bi nevi yedek giriş mi ?

Cevap: pa 800 arka usb girişi ne işe yarar ?

abim böyle şaka gibi konular açarsan forumdaki ömrün bi kelebek gibi olur :) ban yersin, 2 tane usb girişi koymuş adamlar o kadar işlev farkı yok

abim böyle şaka gibi konular açarsan forumdaki ömrün bi kelebek gibi olur :) ban yersin, 2 tane usb girişi koymuş adamlar o kadar işlev farkı yok

ne alaka hocam ya.bilmek zorundamıyım onu anlamadım ?

sorunun nesi var onu hiç anlamadım ?

eğer çok soru sordugumdan ise böyle bişeyden kimse banlmas sen yorma kendini :)

öle bir forum sitesi değil burası.adaplarına göre konu açmmakta herkes sonsuz özgüdür kısıtlama yoktur.
zaten kurllarada bakıldıgında çiğnediğğim bi durum yok.

varsa belirtirseniz insanlar ve ben bilgilenmiş oluruz
kolay gelsin

Sorduğunuz soru içerisinde cevabı veriyorsunuz.. evet bir önce bir arkada 2 usb girişi var..

tabi bide üslübumuza dikkat ettiğimiz kadar konuyu nereye açtığımızada dikkat edersek çok güzel olacak :)
konu serbest konular bölümüne taşındı

Sorduğunuz soru içerisinde cevabı veriyorsunuz.. evet bir önce bir arkada 2 usb girişi var..

farklı bir işe yaraypı yaramadığını öğrenmek için sorduğum bu soru benim forum kurallarını çiğnediğimi veya zamanınızı aldığımı gösteriyorsa bilmek isterim.

Evet bazı soruların kendi içindedir cevabı bu öss de böle idi.ama burdan nereye varmak istediniz bilmiyorum.

Yinede bilmek isterim bir problem yarattı isem.

tabi bide üslübumuza dikkat ettiğimiz kadar konuyu nereye açtığımızada dikkat edersek çok güzel olacak :)
konu serbest konular bölümüne taşındı

Ben pa 800 sorusu sordum ve pa 800 içersine yazdım sorumu.Aksini gösteren bir durumum varsa bilmek isterim.
Teşekkürler

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri