Arkadaşım daha kaç yüz belkide kaç bin kişinin alabilme hayalini süsleyen bir cihaza bu hakaret sayılır ..Ama siz bence şunu söylemek istediniz ; ilgilenilmiyor derken yeni setler göremediğiniz için bir sitemde bulundunuz galiba ? Saygılarımla
Aynen oyle yeni set konusunda sitemim
Cok yerinde bir yazi olmus.vallahi bravo ayakta alkislanacak turden.ama sunu da eklemek gerekirse firmalarin bu yondeki eksi hareketleri biz kullanicilardan kaynakli diye dusunuyorum.biz şımartıyoruz galiba firmalarBence olayı farklı yönlere çekip arkadaşımızı üzmeyelim. Bakın demek istediğini ben belirttim kendiside onayladı.Sizce de neden yeni çalışmalar yani setler burada yayınlanmıyor işin bu boyutuna gidelim derim. Yoksa artık tüm klavyelerde set çalışmaları bitti mi? Pa800 seti pa 3X e , pa3x seti pa 900 e derken habire aynı setler aynı ritimler ortada dolanıp duruyor... Bir de Alllah rızası için bu ülkede dünya kadar klavye satımını yapan koskoca korg firması niçin ürün sattıktan sonra destek vermez? Çok mu zor yahu bu ülkede nice ritim yazan üstad var ne olur yani firma bu arkadaşlara ücreti karşılığında her ay bir kaç yeni ritimle jest yapamaz mı? Ben satayım millet ürünü alsın ben kazanayım, satış sonrası memnuniyet işte o önemli değil anlamına getiririm ben.... Allahtan bu ülkede sattığı orgları işleyen üstadlar var eğer o üstadlar olmasaydı ne pa 80 ne de pa800 kral olamazdı bunu da unutmayalım...O üstadlarımızın bir kez daha ellerine sağlık...O üstadların ritim ve ses çalışmaları olmasa idi kim alırdı batı tarzı bu aletleri? Saygılarımla