• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

PA 800 mp3 boardlu Daha ucuzu varmı?

Cevap: PA 800 mp3 boardlu Daha ucuzu varmı?

kardeş hayırlı satışlar bende izmitte oturuyorum askerlik teci,li kaldırmak için başvurmuştum mayıs ta belli olacak eğer okuldan dolayı kalkmazsa o zamana kadarda alet satılmazsa a1000tr yi satıp yanına uğrarım.

hocam bunun sıfır fiyatı 3900 4000 civarında.ama hala neden bu kadar yüksek fiyat çekiliyo aklım ermiyo.eee nede olsa korgçular çok akıllı.ellerindekileri ucuza vermiyolar.yamahacılar gibi değil.yamacılar yeterki aleti satmak istesinler sabırsızdır.satılsında kaça verilirse verilsin.hayırlı satışlar olsun.daha ucuza bulabilirsem alacam pa800

Bende nakit sıkıntısından satmak istiyorum , yoksa bekler sezonda daha iyi satarım,hayırlısı artık

hocam bunun sıfır fiyatı 3900 4000 civarında.ama hala neden bu kadar yüksek fiyat çekiliyo aklım ermiyo.eee nede olsa korgçular çok akıllı.ellerindekileri ucuza vermiyolar.yamahacılar gibi değil.yamacılar yeterki aleti satmak istesinler sabırsızdır.satılsında kaça verilirse verilsin.hayırlı satışlar olsun.daha ucuza bulabilirsem alacam pa800

Üstadım sıfırında mp3 board yok, bir mp3 board 200€ bunu hesap ediyormusunuz?
Benden daha ucuza verecek bulamazsınız