Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
pa 900 ana model mi ara model mi pa 800 un fiyatını etkiler mi acaba
Yani 3x diğer aletlere göre(en iyi) parası olan için alınabilecek tek alet...
yani şimdi bu iş maddi mesele birazda sen eğer ribbon kontrol kullanmıcaksan pa3x teki bir kaç artı umrunda değilse 2000 tl fazla para vermek sana ne kadar mantıklıysa o yani ben honca civic e binsem bana yetiyo ama bazıları mercedes den başka arabaya binmem diyor ikiside sonuçta giden araba maddi mesele zevk meselesiaradaki farkı yazdım sana herşey aynı sadece kasa farklı ribbon control var rami artırılabilir pa3x te biraz daha fazla verirsen parayı 3x pro motorlu ekran var 76 tuş var bide ağırlık var pa900 ünde artısı üstünde kolonları var 3x lerde yok ikisi arasında sound farkıda yok
rica ederim bizzat pa3xle pa900 ü yanyana aynı eq ayarlarında aynı sette aynı mixer power da aynı ayarlarda aynı anda test ettik sound farkı yok fiyat farkı sadece işçilik ve bir kaç ek donanımdan kaynaklanıyor pa1x i de bağladık pa1x ikisinide siler atar o baslar acc lar darbukalar bateriler çok fenaaa geliyor sound çok sağlam en iyi soundlu alet pa1x emo board ve audya 5 korgtan başka bişey bekleme kapasitesi bu kadar sadece pa1x gerçekten on numara sese sahip diğerli yaramaz