pa 900 ana model mi ara model mi

• Konbuyu başlatan ismail05
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 5K

İyiki Doğdunuz :)

ismail05

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa800 gem wk8se
pa 900 ana model mi ara model mi pa 800 un fiyatını etkiler mi acaba

Cevap: pa 900 ana model mi ara model mi

pa 900 ana model mi ara model mi pa 800 un fiyatını etkiler mi acaba

bu konu daha önce çoook tartışıldı pa600 pa900 pa3x aynı seri pa3x in alt modelleri fiyatıda bunu belli ediyor ses kartıda aynı sadece bazı öellikler eksiltilerek kalite düşürülerek pa900 ve 600 ü ürettiler pa800 pa2x gibi ikisi aynı sadece özellik farkı var bir iki tane ve sağlamlık bütceniz hangisine yetiyorsa size uygun özelliklerde onu alın
özellikleri pa600 tek mp3 çalar kayıt yok ram 96 mb en alt seviye
pa900 çift mp3 çalar kayıt var 192 mb orta seviye
pa3x çift mp3 çalar kayıt var compress var 128mb fb çıkış 256 artırılabilir motorlu ekran 76 tuş seçeneği hdd ribbon control artıları metal kasa professional seviye

pa800 ün fiyatını etkilermi etkiler sıfırı 2250 dolar daha üstün özelliklerde ve pa800 üretim bitti 2. el almak zorundasınız daha pahalı daha az özellik destek bitti yedek parça sıkıntısı başlıcak eski klavyelerin fiyatını da sahipleri belirler 2. el piyasası arz talep meselesi birileri sürekli pa800 almak isterse illede birileri fahiş fiyatlara satmaya başlar ve piyasa fiyatı artar aynısı pa900 içinde geçerli seneye herkez pa800 ünü satıp pa900 almaya çalışınca pa900 fyatı hem sıfırı hem 2. eli artar piyasa böyle mesela 8000 tl lik yamahalar 3500 tl ye kadar düşüyor 2. elleri neden talep yok satılmıyor saygılarımlaaaa

saygılarımla.....

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yani 3x diğer aletlere göre(en iyi) parası olan için alınabilecek tek alet...

Yani 3x diğer aletlere göre(en iyi) parası olan için alınabilecek tek alet...

yani şimdi bu iş maddi mesele birazda sen eğer ribbon kontrol kullanmıcaksan pa3x teki bir kaç artı umrunda değilse 2000 tl fazla para vermek sana ne kadar mantıklıysa o yani ben honca civic e binsem bana yetiyo ama bazıları mercedes den başka arabaya binmem diyor ikiside sonuçta giden araba maddi mesele zevk meselesi :) aradaki farkı yazdım sana herşey aynı sadece kasa farklı ribbon control var rami artırılabilir pa3x te biraz daha fazla verirsen parayı 3x pro motorlu ekran var 76 tuş var bide ağırlık var pa900 ünde artısı üstünde kolonları var 3x lerde yok ikisi arasında sound farkıda yok

yani şimdi bu iş maddi mesele birazda sen eğer ribbon kontrol kullanmıcaksan pa3x teki bir kaç artı umrunda değilse 2000 tl fazla para vermek sana ne kadar mantıklıysa o yani ben honca civic e binsem bana yetiyo ama bazıları mercedes den başka arabaya binmem diyor ikiside sonuçta giden araba maddi mesele zevk meselesi :) aradaki farkı yazdım sana herşey aynı sadece kasa farklı ribbon control var rami artırılabilir pa3x te biraz daha fazla verirsen parayı 3x pro motorlu ekran var 76 tuş var bide ağırlık var pa900 ünde artısı üstünde kolonları var 3x lerde yok ikisi arasında sound farkıda yok

Çok teşekkür ederim kardeşim....

rica ederim bizzat pa3xle pa900 ü yanyana aynı eq ayarlarında aynı sette aynı mixer power da aynı ayarlarda aynı anda test ettik sound farkı yok fiyat farkı sadece işçilik ve bir kaç ek donanımdan kaynaklanıyor pa1x i de bağladık pa1x ikisinide siler atar o baslar acc lar darbukalar bateriler çok fenaaa geliyor sound çok sağlam en iyi soundlu alet pa1x emo board ve audya 5 korgtan başka bişey bekleme kapasitesi bu kadar sadece pa1x gerçekten on numara sese sahip diğerli yaramaz

rica ederim bizzat pa3xle pa900 ü yanyana aynı eq ayarlarında aynı sette aynı mixer power da aynı ayarlarda aynı anda test ettik sound farkı yok fiyat farkı sadece işçilik ve bir kaç ek donanımdan kaynaklanıyor pa1x i de bağladık pa1x ikisinide siler atar o baslar acc lar darbukalar bateriler çok fenaaa geliyor sound çok sağlam en iyi soundlu alet pa1x emo board ve audya 5 korgtan başka bişey bekleme kapasitesi bu kadar sadece pa1x gerçekten on numara sese sahip diğerli yaramaz

Sonuçta test etmişsiniz...Ellerinize sağlık pa1x alsak şimdi o da remi düşük agırlığı var...En güzeli pa900 işimizi görecek gibi duruyor...Ama benim kafam hakikaten çok karıştı...Yanlış yapmak istemiyorum açıkcası...Bir defa alayım en az 3-4 sene kullanayım diyorum....Şu an pa600 var memnunum ama insanoğlu işte hep daha iyisi olsun istiyor...

paranız varsa pa3x alın kaliteyi farkedersiniz ama o kadar para gereksiz derseniz nabıcam ribbon kontrolü ben düğün çalıyom derseniz pa900 2. tercih kesinlikle pa800 le felan kıyaslamayın arada dağlar var pa900 başarılı bir alet önü açık pa3x setini okuyor sadece performansları 8. banktan sonra manuel yüklemeniz gerekiyor ben pa900 kullanıyorum çok memnunum mp3 board felan şahane çok hızlı pa 800 setini 64mb seti pa800 25 dkk da yüklüyor pa900 4 dkk da yüklüyor menü geçişleri çok hızlı kullanımı çok basit klavye yarı ağırlıklı piyano tuşları çalarken parmaklarınız akıyo resmen pa900 çok iyi bir alet fiyatına göre kıyaslarsak en iyi fiyat performans aletidir.

Çok teşekkür ederim...Evet iyi düşünüp birine karar vermek gerekiyor...PA900 e bakış açım sayenizde değişti...En kısa zamanda pa900 ü incelemek için mağazaya gidicem....

al 900 işine bak aynı makina