• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

PA 900 çıktımı

• Konbuyu başlatan genato
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 16
  • Görülen : 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: PA 900 çıktımı

bence fiatı yazalım arkadaşlar 500 tl olacakmış diyelim :D

evet pa900 çıkacak ama ne zaman zamanı belli değil
bence hiç gerek yok,zaten yeterince piyasada piyanistlerin aramadığı özelliklerle dolu orglar var,şunuda söylemeden edemeyecem,pa900 çıkarsada biz yine rahat durmayız onuda deneriz yine piyasa yapar,önünde korg yazsın yeter :)

hazıran gibi tanıtımı olacak diyorlar ama bilmiyorum

nisan ayında tanıtılacak diye okumuştum forumda. Frankfurt müzik fuarından ses çıkar diye düşünmüştüm ses çıkmadı. Şimdi tanıtılsa bile ülkemize gelişi seneyi bulur zaten. Yeni de insan almayacak olsa bile merak ediyor işte.

çıktı çıktı çıkmazmı... pa 800 yazan yerdeki 8i 9 yaptım pa 900 oldu... :)

Allah akıl fikir versin bizim şu millete..yahu diyelim pa900 çıktı? Ee? Ne olacak extra ve bilinmeyen bir sesmi veya ritimmi olacak.. veya akilli tlf.lar gibi akilli klavyemi olacak? Fiyat konusuna gelince..Valla korg yetkilileri fiyati bile dusunmez cünkü. ..nede olsa Türkler fiyat belirtir.ee bizim millette zaten bir ürünü -hele kendisininse-abartmadan övmese olmaz:) 3 liraz ise; en az 5 liradan açar iz

bizim buradan yazdığıızm fiyat aletin üzerine yapışıyorsa ben yazıyorum usta...100 dolar:::!!!

böyle asılsız haberler ortaya atılmasın bence..çıkalım..sonra fikirlerimizi belirtiriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri