• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

PA500 BATIYA sample okutmuşlar siz halaaa

Cevap: PA500 BATIYA sample okutmuşlar siz halaaa

korg pa500tr ye hardisk takarsak üstünde ne yapabiliriz yani hardiskin üstünde ne yapabiliriz mp3 okuta bilirmiyiz gibi vs şeyler yapabilirmiyiz arkadaşlar

Hocam mp3 board olmadan nasıl okutacaksınız? Sd kartada mp3 atarsınız ama bunu okuyacak sistem lazım.

arkadaşlar bende 500 batı kullanıyorum ve bu malesef imkansız donanımsal ve yazılımsal olarak bu native instrmentla yapılmış yani midiyle yoksa pa 800 yapılmazdı bpşa hevese kapılmayın

arkadaşlar cihazın üzerindeki juzyi görmüyomusunuz sampleler juzzy den okutuluyo hatta 2.videoda orgun üzerinde duruyo juzy zaten saple cihazı bu aleti medeli veya en dandik klavyeyede bağlasan aynı sonucu alırsın sample makinası o.

Moderatör tarafında düzenlendi:

dediğin makine adı juzy mi baktım bulamadım internetde merak ettim nerde satılır bu makine fiyat nedir acaba ?
adını tekrar yazarmısınız

mustafa arkadaşım adı juzisound diye youtube falan yazarsan dinleme ve görme şansın olur fiyatı 2000 tl civarı ısparta tezcan müzik satıyordu bir kaç ay önce elinde hala varmı bilmiyorum

Hayır bunlar sample. Ben bi pa500 gördüm 256 mb ram var :) convert ediliyo pa500 hatta 256 mb pa2x setlerini sorunsuz okuyo hemde saund kaliteside güzel.

medeli dente trmi korg pa500tr mi acaba satıp dente tr yi almayı düşünüyom ama bide sizlerin fikrini almak isterim sizcee