• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa500 ile ilk düğünümden izlenimler

seco_35

Paylaşımcı üye
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA 800-PA 3X
orgu alalı 1.5 sene oldu evden dışarı çıkmamıştı artık düğünlere başlama zamanı geldi sezonun son 4-5 düğünü bi solist abi ile düğünlere başladım benim bomba backup var orgun üzerinde son düzenlemelerde yapmıştım bizim burda önemli olan romanlar kısacası akşam org bomba gibi 2/4 ler oryantaller darbukalar 800 den çevirdiğim roman ritimleri karşıdan dinleyen pa500 demez o kadar diyorum müthiş bi ton yakaladık önemli olan mikser ayarını iyi yapmak diyeceğim o bu pa500 iş yapmaz diyenler alıp aleti işlemeden hiç boşuna konuşmasın iyi bayramlar :)

Cevap: Pa500 ile ilk düğünümden izlenimler

düğünden video olsaydı iyi olurdu sercan kardesım cekmedımi kimse video falan

Afferim seco.. Bide yaptigin dugunlerden videolar cekebilirsen iyi olur. Cumle alem gorsun "teneke" sesli pa500tr yi :)

islerin devamli olsun ;)

burda var bi arkdasta gidiyo dugunlere tonları berbat gercekten teneke gibi :) 80 100 basar o alete tecrube konusur :)

Yahu valla çok merak ediyorum neyimi şunu.....Piyanist şantör gerçek üstad gibi üstadlar vardı halende var Nejat Alp , Ümit Besen sonra piyanist Rıza Silahlıpoda gibi.... Kardeşim şimdi bu adamların elinin altına benim şu Roland E70 orgumu koyayım bir çalsınlar da bir görün....Kardeşim org kıyaslayıp duruyorsunuz maharet orgda değil çalan insandadır bunu halen anlayamıyorsunuz...Cakkır cıkkır müzik çalıpta ben müzisyenim diyenlerin kaç tanesi elindeki aletle bir taksim geçebilir acaba???? Yok pa80 şöyle yok pa500 böyle...Yukarıdaki isimlerini yazdıklarıma verelim bu aletleri her iki aletide coşturur mu coşturmaz mı? Bende dahil kaç kişi nota bilgisi ile yaklaşıyor bu aletlere? Eskiden Roland E70 orglarda keman-klarnet-tanbur-elektro vb sesler vardıda benmi göremiyorum acaba? Geçenlerde İskenderun da bir müzisyen abim evime geldi ..Üst kattaki pa500 TR yi mahsus açmadım kendine alt kattaki Roland E70 i açtım keşke burada olsaydınızda bir dinleseydiniz aleti öttürdü....Elbette yeni nesil orglar fark yarattı ama bu kadarda takılıp kalmayın...Sonuçta çalan kişiye ve onun zekasına bakın sizler.....

Kesinlikle katiliyorum.. Olay calmaya bakar.. Benim gibi bi amatore pa3x versen nolur? Richard cleyderman gibi calabilcem mi? :)

teneke sesli alet yoktur, islemesini calmasini bilen adam vardir. Zafer arkadasimiz gibi ornegin

Afferim seco.. Bide yaptigin dugunlerden videolar cekebilirsen iyi olur. Cumle alem gorsun "teneke" sesli pa500tr yi :)

islerin devamli olsun ;)

imkan olursa koyucam abi çekilirse işler iyi şükür seneye 2x le gitcez :)

burda var bi arkdasta gidiyo dugunlere tonları berbat gercekten teneke gibi :) 80 100 basar o alete tecrube konusur :)

o arkadaş hiç işlememiştir aleti normaldir benim orgu görsün birde karşıdan dinle 800

akşamda 2.düğündeydim açıkta daha güzel çıkıyo tonlar 4 tane servo 600 w 2 tane sub bass vardı daha ne olsun gümbür gümbür alet :)