***pa500 süper demolar barış***

• Konbuyu başlatan pyst79
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 15
  • Görünümler : 5K
Cevap: ***pa500 süper demolar barış***

anlatılanlardan çok farklı geliyor sesler.paylaşımınız için teşekkürler fakat merak ettiğim birsey var ,breath mı kullandınız volüm pedalmı.bide mümkünse 500 e ait bikaç ritim ekleyebilirseniz(trakya tarzı)çihazı merak eden birçok arkadaşı aydınlatacağınızı düşünüyorum.saygılar kolay gelsin

anlatılanlardan çok farklı geliyor sesler.paylaşımınız için teşekkürler fakat merak ettiğim birsey var ,breath mı kullandınız volüm pedalmı.bide mümkünse 500 e ait bikaç ritim ekleyebilirseniz(trakya tarzı)çihazı merak eden birçok arkadaşı aydınlatacağınızı düşünüyorum.saygılar kolay gelsin

bende merak ediyorum ritimler saundlar nasıl sesler güzel
saygılarımla

slm arkadaşlar öncelikle ben ritim yazmıyorum sadece sesleri kendime göre en iyi şekilde yazdım daha önce pa500 vardı bende ama sattım aleti ben normalde pa800 kullanıyordum bir takım nedenlerden dolayı onuda sattım gerçi alıp satmadığım alet kalmamıştır:Dneyse şuan ki kullandığım cihaz yamaha or700 v2 dir...bu arada pa500 demolarda breath conturoller kullandım tabiki...tşk...

valla öyle böyle arkadaslar...kim caliyorsa eline saglik , paylasan arkadasimiz birseyler paylasiyor iste...önemli olan da bu zaten...emege saygimiz sonsuzdur

teşekkürler....

yine diyorum bu alet felaket abi,eletrolara hasta oldum süper

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri