pa500tr DAVULLAR

• Konbuyu başlatan cinobela
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

cinobela

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 55
s.a arkadaşlar
ben bu aleti alalı 1 hafta oldu ve alet inanılmaz güzel...
bateri kitleri gerçekten on numara
ama davullarda biraz sıkıntı yaşıyorum zevk vermiyor
belki ben efekt vs yapamadım...
elinde güzel efektlenmiş kit varsa yada nasıl dolgun hale getirirm bilen varsa lütfen söylesin...

Cevap: pa500tr DAVULLAR

compresor efektleri ile güçlendirme yapabilirsin,aslında efektlerle çok sert halede gelebiliyor davullar,bence davullar gayet hoş pa500tr de,

bencede güzeldir davullar bateri vs her şey on numara... ve parasına göre bayaa iyi bi alet
ama işte davulları ben yapamadım bana adım adım anlatabilme imkanın var mı ?

arkadaş ben anlatayım. öncelikle kullanacağın ritmi seç, sonra menüye bas effects yazan bölümegir, üst kısımda fx amound yazan yerlere tıkla istediğin effekti ver derinliğini ayarla istediin kıvama getirdiğinde üsstekı kaydetme butonunda current style yazan yerden kaydedebilirsin kolay gelsın.

O davullar için geceler boyu sabahladım, hiçbir şekilde adam akıllı bir davul soundu elde edilemiyor maalesef. Bir çözüm olarak ritim yazarken kanallarda davulları stereo olarak kullanmayı deneyebilirsin. Yani aynı time slice içerisinde aynı davulu hem sol hem de sağ kanaldan verecek şekilde ritimi yazarsan farklı bir sound ortaya çıkıyor. Benim yazıp paylaştığım bir 9/8'lik ritim vardı pa500 için, orada o yöntemi kullanmıştım; mantıklı olabiliyor çoğu zaman.

Vallah ben biraz düzelttim bayağı güzel oldu... Konulardan bak