• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa600 fiyatları

Alkan97

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Arkadaşlar bu pa600qt nin sıfır fiyatı nedir? ikinci ele düştüyse,ikinci el fiyatları ortalama ne kadar?

Cevap: pa600 fiyatları

her yerde 1550 usd

dolar çıktığı için sıfır fiyatı çıkmıştır. 2. el tek tük satan bulma şansın vardır. belki ben sezon bitmeden elden çıkartma şansım olabilir. burdan eklerim kısmet olursa sana gider .

Merhaba,

Pa500TR mi yoksa Pa600QT mü önerirsiniz?
Başta Pa500TR modelini düşünüyordum şimdi Pa600QT aklımı karıştırdı :)

Yeni konu açmak istemedim buradan devam ettim.

Merhaba,

Pa500TR mi yoksa Pa600QT mü önerirsiniz?
Başta Pa500TR modelini düşünüyordum şimdi Pa600QT aklımı karıştırdı :)

Yeni konu açmak istemedim buradan devam ettim.

hocam konuda açma aklınıda karıştırma :) iki alet arasında dünya kadar fark var tabiki pa600qt al

Teşekkürler furalabi.
Şimdi videolara bakıyorumda gerçekten dediğin gibi... Kesin kararımı verdim sayılır. Yarın tünele gidip bir de yakından inceleyeceğim şu cihazı. Bakalım oranın ahalisi ne diyecek :)

Salı günü tüneldeyim salı günü müsait olursan yardımcı olurum

Yardım ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim piyanistali3460.
Gerçekten çok isterdim ama hafta içi çalışıyorum o yüzden gelmem imkansız. Yardıma ihtiyacım olabilir ancak bu cihazla ilgili :) :D

Pa500tr güzel bi alet ritim saundu pa60 ve pa55ten kötü ve zurna sesleri kötü benim arkadaşlarım pa500le iyi işler çıkardı şikayetler aynı ritim saundu ve zurna pa600e gelince muıhteşem saund aradığın herşey var ama malzeme kalitesini beğenmiyorum pa500 ve pa600 taşırken dikkat etmeniz gerekiyor pa500le otobüse binmiştim picbendin köşesini çok hafif vurmuştum çok hafif çatlamıştı