PA600 QT Resmi olarak yayınlandı ...

Cevap: PA600 QT Resmi olarak yayınlandı ...

bencede Qt (quartertone)(ceyrekses) modelinde yuklu bir set var ayrica Kolay Koma dugmeleri bence normal modeli daha cok satilacak 100 dolarda fark olsa sonucta para ;)

ocak gibi satistA olcakmis aradim can elektronigi.. yil sonundan once gelmez aletler bayilere verirler 1adet...

Org alacaklara bekleyin demiştik.Şimdi diğer markaların klavyeleri çöpe gidecek.Ancak o tınıları beğenenler alacak.

PA800 daha uzuuuun süre piyasada iş yapar pa 80 gibi.bu model de pa55 ve pa500 ü bitirir gibi düşünüyorum.alet sade görünüşlü ama daha özellikli görünüyor.korg işini çok güzel götürüyor,diğerlerine nal toplatarak.alet çin malı ama 11kg.roland hala oyuncak yapmaya devam etsin.korgun arkasından daha çook nal toplayacak.son çıkardığı bk5 or u ne vardı va7 ebad ve ağırlığuında yapsaydı.hiç düşünmeden alırdım.kısaca piyasanın ne istediğini bilen firma yarışı önde götürüyor.kısaca korgun bu aleti piyasa yapacak gibi ama mantıklı fiatla satılırsa.....

ya bu cihazda vocal board varmı ki ? özelliklerde böyle bişeyden bahsetmiyor sanki.

üstadlar teknık olarak yapılıp yapılamayacağını bilemem. ve polemik olsun diyede yazmıyorum. sadece geçmişteki örneklerden hareket ediyorum. bu konudaki yetkili tek merci can elektronik ve yetkili servis olarak dtl elektroniktir.fakat cihaz tr de satılmaya başladıktan 6 ay sonra bu cihaza 256 mb ram takılmaya başlanırsa şaşırmam.pa800 e 3x işletim sistemi ile takılmıştı. ki pa600 Qt de zaten 3x işletim sistemi hazır üzerinde .
tekrar ediyorum amacım polemik yaratmak değil bu güne kadar hiç bir polemik içinde bulunmadım. sadece ileriye dönük öngörü yaptım . herkese saygılar

Selam arkadaşlar bugun korg un yeni modeli olan pa600 qt için fiyat istedim can elektronikten fiyat belli olmadığı gibi orgda şubat ayında stoklarına girecekmiş.

batilar demolari dinledim hep anladigim kadari ile pa800 drum ve sesleri ile ayni sesleri kullanmislar sanirim, kasa ve ekran bence degisik guzel tasarlanmis 11 kilo olmasi da iyi avantaj ekranin buyuk olmasi dokunma acisindan rahatlik saglar sanirim. mp3 standart guzel olmus swich board derli toplu gorunuyor koma board da opsiyonel olarak tak cikar mantiginda iyi dusunulmus. 96 mb sample alan fazlasi ile yeterli olmus kaldiki 64 un ustune cikinca set olusturmak beyin zonklamasi ve kalabalik bir sample havuzu icinde kaybolmaya donusuyor. ses kartina gelince sd ve usb secenekleri ile sade bir arka planda tatminkar olmus. kisacasi korg yapacagini yapmis sade kolay kullanilabilir insaallah birazda ucuz maliyetli bir org yapmislar kazanir bu adamlar helal olsun. :D DARISI KETRONUN BASINA :D

valla 6 ay önce ketron sx3000 Aldım çokta memnunum benim gördüğüm iki eksiği var
1-ritimleri çok dolu gelmiyor misal bir pa800 ritimleri gibi değil 2-lesli bağlama yok. olsa iyi olurdu. bunların dışında SX3000 den memnunum garantisi bitene kadar kullanırım bittikten sonra yani 1.5 yıl sonra bakarım korg pa600 zü beğenirsem sx3000 satarım pa600 alırım.

pa600 ün bu kadar özelliğe göre ucuz olabilmesi için tek çözüm malzemenin çok ucuza mal olabilmesidir:) ben yinede pa800 daha mantıklı diye düşünüyorum şahsen kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim