EDİT:
PA600'ün hoparlörü ile eşdeğer kalitede harici hoparlör ihtiyacım var. Volume pa600 kadar olsun yeter ama ses kalitesi ne aşağı ne yukarı, 600e yakın olması lazım.
‐----
Merhabalar.
Bir konuda bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar.
Korg pa600
Jefe 2600 mik.
Osawa 4 kanal powermikser
1515 38cm 2 tane koniq hoparlör.
25mt2 oda.
2 durum var.
1-Hoparlörleri uzaga ve hatta duvara dogru cevirsem dahi düşük seste bile ötme yapıyor.
2-Pa600'ün kendi hoparlörleri gibi kaliteli ses yok. Hatta çalıp söylerken mikrofon hemen klavyenin üstünde olmasına rağmen ötmeye kadar , ses siteminden daha yüksek volume alıyorum. Ne kadar %85. Volume sondan yarım santim kadar geride.
Beklediğim volume şöyle söyleyim,pa600 %100 volumu kadar olsun yetecek.
Daha düşük volume olunca vokalin daha büyük kısmı çıplak sesle alınıyor efectler vs. kayboluyor.
Yani bir tane aktif kabin falanmı alsam.
Sıfır desibel videoları izledim ama benim mikserde olmuyor belki teknik birseydir bilemiyorum.
Ne önerirsiniz.
Gerekirse mikseri satıp başka alabilirim.
PA600'ün hoparlörü ile eşdeğer kalitede harici hoparlör ihtiyacım var. Volume pa600 kadar olsun yeter ama ses kalitesi ne aşağı ne yukarı, 600e yakın olması lazım.
‐----
Merhabalar.
Bir konuda bana yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar.
Korg pa600
Jefe 2600 mik.
Osawa 4 kanal powermikser
1515 38cm 2 tane koniq hoparlör.
25mt2 oda.
2 durum var.
1-Hoparlörleri uzaga ve hatta duvara dogru cevirsem dahi düşük seste bile ötme yapıyor.
2-Pa600'ün kendi hoparlörleri gibi kaliteli ses yok. Hatta çalıp söylerken mikrofon hemen klavyenin üstünde olmasına rağmen ötmeye kadar , ses siteminden daha yüksek volume alıyorum. Ne kadar %85. Volume sondan yarım santim kadar geride.
Beklediğim volume şöyle söyleyim,pa600 %100 volumu kadar olsun yetecek.
Daha düşük volume olunca vokalin daha büyük kısmı çıplak sesle alınıyor efectler vs. kayboluyor.
Yani bir tane aktif kabin falanmı alsam.
Sıfır desibel videoları izledim ama benim mikserde olmuyor belki teknik birseydir bilemiyorum.
Ne önerirsiniz.
Gerekirse mikseri satıp başka alabilirim.
Son düzenleme: