Slm arkadaslar,bana pa80 nin sorunsuz calisan kartsiz set veya setleri lazim,tavsiyeler daha iyi olur tabi,elinde olan varsa paylasabilirse memnun olurum,selamlar...
Güzel kardeşim benim paylaştığım 323 tane set vardı lakin bunların tamamı Kartız değildi tek tek araştırıp kullanmanız gerek. Lakin şunu da belirteyim ki PA-80 i PA 80 yapan Kartı dır kartsız setler ile pek randıman vermez veya tadına varamazsınız. Bas sesler tok sesler yok olur gider uzaktan dinleyen PA - 80 çalıyor demez. İsterseniz size bir tane kartsız set seçip göndereyim. Kolay gelsin Saygılarımla,
HD kablosu 15 - 20 TL falan dır Size tamirci Metin Bey in telefonu nu vereyim isterseniz ondan bir sorun Kendisi İstanbul Şişhane Kuledibi nde dükkanı var dilediğiniz yere Kargo ile de göndere bilir işte telefonu, 0542 381 88 81. HD istersen bende Full içinde herşeyi olan 80 GB 2 adet HD var sana tanesi 100 TL veya İstanbul da isen orguna HD kablosunu da taktırdıktan sonra Orgun la bana gel tamamen bedava istediğin Kartı ve Seti orguna yükleriz sıkıntı yok maksat paylaşım olsun dostluklar baki olsun. Kolay gelsin Saygılarımla,