• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa80 Ritim yazarken yerine oturtma var mı ?

RossMax*

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa80
Hocalarım mesela ritim yazarken 7/8 i seçtik sonra ritimi yazdık diyelim oturtma diye bişey var mı yani drum kitleri yerine yerleştirmesi gibi ?

Cevap: Pa80 Ritim yazarken yerine oturtma var mı ?

konunun uzmaı muzaffer abi (sazgrubu) bence hiç uğraşma pa80 için milyonlarca ritim var piyasada. bul bir ritim at orguna editle baktın olmadı başka bitane dene...

konunun uzmaı muzaffer abi (sazgrubu) bence hiç uğraşma pa80 için milyonlarca ritim var piyasada. bul bir ritim at orguna editle baktın olmadı başka bitane dene...

haklısında abi davul falan ekliyorum bazen tam oturmuyor acaba dedim oturması için bi ayar falan yapıyor muyuz diye :)

ha o başka sen bi ritiminüzerine davul ekliorsun senkron tutmuyor değilmi. aynışeyi pa50 varken bende çok denedim günlerce gecelerceuğraştım :) ritimi yapıosun gayet güzel. sonra kaydedince bibakıosun davul geride kalmış alakasız vuruşlar yapıo ) nasıl olduğunu bilemiyorum ama bunun bi çaresi var evet. sazgrubu abimize mesaj at özelden. osana tarif eder tahminimce

ha o başka sen bi ritiminüzerine davul ekliorsun senkron tutmuyor değilmi. aynışeyi pa50 varken bende çok denedim günlerce gecelerceuğraştım :) ritimi yapıosun gayet güzel. sonra kaydedince bibakıosun davul geride kalmış alakasız vuruşlar yapıo ) nasıl olduğunu bilemiyorum ama bunun bi çaresi var evet. sazgrubu abimize mesaj at özelden. osana tarif eder tahminimce

evet hocam lafı ağzımdan aldınız aynen :) geride falan kalıyor kafayı yiyor insan :)

alperim kendini yorma bizim yılmaz üstada götürürüz o sorununu halleder ...hafta sonu müsait olursan haber ver ben senin işi hallettireyim ne istiyorsan....

alperim kendini yorma bizim yılmaz üstada götürürüz o sorununu halleder ...hafta sonu müsait olursan haber ver ben senin işi hallettireyim ne istiyorsan....

abi çok sağol yardımını esirgemiyorsun teşekkür ederim :)

ritm yazma bölümüne girdiğin zman ''Hİ'' diye bşey görceksin ekranın altında. onu tempo tekeriyle 'iki bacaklı nota'' işaretine getir ritmi sonra yaz otomatik oturcaktır..
her ritm yazma bölümüne girdiğinde bunu yapmk zorundasın..

ritm yazma bölümüne girdiğin zman ''Hİ'' diye bşey görceksin ekranın altında. onu tempo tekeriyle 'iki bacaklı nota'' işaretine getir ritmi sonra yaz otomatik oturcaktır..
her ritm yazma bölümüne girdiğinde bunu yapmk zorundasın..

denicem hocam tekrardan ben onu 3 bacaklı yapıyordum :)

3 bacaklıya ayarladığn zman seri tirilleri atarken işe yarar o. sen basit şeyler yapıcağın için 2 bacaklıda tam oturur emin ol. başka yolu yok zaten tek yol bu ;)