• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

pa80 sorun =(

design.16

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
klavye PA80 (inş 800 olacak )
iyi akşamlar arkadaşlar pa 80 e format attım backup'ı ve setimi sorunsuz şekilde kurdum ama....

1- Padlere; koma,drum mute,low mute, vs vs ayar yapıyorum ama kaydetmiyor..sitede anlatıldığı gibi yaptım uğraşıyorum olmuyor..ayrıca klavyemin açılışında ne ritm ne de ses geliyor..

2- Klavyede Çalarken ritmin volumü kısılıyor ama enstruman sesleri kısılmıyor oluduğu gibi kalıyor..

Bi çözüm bulamadım İlgilenirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ederim iyi akşamlar hayırlı kazançlar :(

Cevap: pa80 sorun =(

eski kullandığın setin global ini yükle sorun ortadan kalkması lazım

Keşke Eski kullandığım seti bulabilsem ..Cevap için teşekkür ederim ayrıca :)

pad lere gelince menuden ayarlarını yap global wrıte enter okadar aç kapa tamamdır

her hangi bi sette olabilir bi dene

inegölün neresindensin ben şehitlerdenim :)

keşke kullandığım seti bulabilseydim..Ayrıca ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim..

kaç tane set denedim. yine olmadı..padleri de dediğiniz gibi yaptım yine olmadı, Yarın da program var nasıl yapıcam bilmiyorum kafayı yiyorum ya :( teşekkürler..

tekrar restore yap bi belki düzelir bazen böyle aksilikler oluyor başka türlü olmayabilir

cevo setin globalini at direkt, madem bulamadın