pa800 -64 mb set bi bakalım arkadaşlar

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 5
  • Görünümler : 3K

İyiki Doğdunuz :)

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
öncelikle hepinize merhabalar,uzun zaman sonra aranızda olmaktan mutluyum değerli üstadlar.. malumunuz pa800 e geçiş yaptım ama set sıkıntısı yaşamaktayım, göktuğ albayrak modern seti yükledim 2-4 leri çiftetelli halayları filan harika seslerde ufak tefek eksiklikler var filan ama roman ritimleri kötü geldi, göktuğu işleyen üstadlarımız setlerini paylaşırsa sevinirim..

zaman aşımından dolayı sitedeki çoğu seti indiremedim malesef... şimdiden herkese teşekkür ederim

Cevap: pa800 -64 mb set bi bakalım arkadaşlar

sanırım yardım gelmeyecek :)

lan knka aksm bana ulas sana set vereym :) bıgalı hako set tosunpasa superkarma 2 set tosunpasa karmaroman set bde tmr set 3 guncelleme var oda guzel bnlar favorım

kanka göktuğ setin üstüne bişiler yapacam büyük ihtimalle, çünki tam aradıgım saundu o sette buldum adam harbiden yapmış :) org çaldıgımı hissettim.. sample silip sample yükleme mevzusunu çözersem on numara olacak

bndede var o onun orjınalı albayrak modern set goktug kardesın yaptgı o senın yukledıgın goktug albayrak yenı set o ertaç arkadasın duzenlemesı o guzl pasha m3 zurna falan var bıde ertaç 100 mb set yaptı oda bende yuklu oda goktug tabanlı ama yukledıgın setlerıın cogunun user bolumu goktug fark etmez dedıgım setlere bı bak

lan knka aksm bana ulas sana set vereym :) bıgalı hako set tosunpasa superkarma 2 set tosunpasa karmaroman set bde tmr set 3 guncelleme var oda guzel bnlar favorım

Bu sediğin setleri indirmiştim ama... PC.den silinmiş.. tekrar burda yukleyip paylasabilirsen makbule geçer...