pa800 acil arkadaslar

uğur demirel

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800 256 MB RAM+DAVUL
org acıkken bırden kapandı sora tekrar acıtımda ekan da beyaz ısık açıldı ana ekran acılmıyor ne yapmam lazım

Cevap: pa800 acil arkadaslar

org kapalı iken intro1 e basılı tutup ac eger gene aynı sorun varsa dtl gozukuyor demektir masrafı da 200 tl cavarında tutar bu arada daha once basıma geldi yaptrdım gene aynı sorunu verdi en sonunda sattım aleti satarken alan kişiyede soyledim bu sorunu yuuzunden satıorum diye dtl de Atilla bey ver aynı sorun olursa benden aldıgınızı soylersiniz dedim onda da yapmıs aynı sorunu biraz oda masraf etmiş oda satmıs

şöle ıntro 1 bastıgım zaman ekran acılıyor işte ssd u hd usb secenegı olan menu cıkıyor mesla format os yuklemek ıcın ama normal actıgım zaman acılmıyor

Arkadaşım gerçekten üzüldüm umarım yardımcı olacak arkadaşlar vardır..İnşallah format gibi basit bir işlem ile sorununu çözersin.Büyük geçmiş olsun arkadaşım..

format denedım ama olmadı elektrık aksamında bse vr sanrım daha bu aksam kilitlenme sorunu oldugu ıcın tamırden aldım eve geldm 5 dk caldıktan sora tekrar kılıtlendı sora kendı kendıne org kapandı açtııgmda bembeyaz sayfa cıktı format attım os yukledım ama olmadı

Kardeşim yazılımsal olarak çökmüş olabilir org eğer intro 1 e bastığın zaman sayfa geliyorsa orga fabrika dosyasını ve os dosyasını yükle...sonra tekarr bak

Kardeşim, öncelikle gecmiş olsun,bende pa 80 vardı aynı durum olmuştu,korg bayisine götürdüm,ana kart yandığını sölediler, mecburen ana kart değitrimek zorunda kaldım, sorun cözüldü,ama epey masraflı oldu 300 Euro aldılar, inşallah senin aletin sorunu bu değildir, Ekranın sadece ışığı yanıyor, hiç bir yazı yok dimi. Bendeki arıza buydu.. Tekrar gecmiş olsun...

ıste ılk acılrken pa800 yazısı gelıyr snra bmbeyaz oluyr ekran