- Enst.
- roland jx-1
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce 64mb pa800 aldım. 2gün de bayağı birşeyleri çözdüm. pa800 için adamakıllı bağlama sesi bulamayınca elimde tyrosdan alınma multisample bağlama sesini zorda olsa yükledim.
Sormak istediğim sorum drum kitleri sample dosyalarıyla birlikte export yapmanın yolu var mıdır?
(birkaç tane kiti arkadaşın tyrosuna yüklemeyi düşünüyordum)
ikinci sorum ise ram yetersizliğinden dolayı elimde bulunan 128mb 100mhz lik sd ramı orga taktım.orgun ışıkları yandı ekran ışığı da yandı ama görüntü gelmedi.taktığım ram uygun fakat 128mb için os yüklemediğimden dolayı çalışmadığını düşünüyorum.başka fikri olan yada 128mb lık os yi backup alıp gönderebilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
şimdiden herkese çok teşekkür ederim
Kurban Bayramınız mübarek olsun..
Sormak istediğim sorum drum kitleri sample dosyalarıyla birlikte export yapmanın yolu var mıdır?
(birkaç tane kiti arkadaşın tyrosuna yüklemeyi düşünüyordum)
ikinci sorum ise ram yetersizliğinden dolayı elimde bulunan 128mb 100mhz lik sd ramı orga taktım.orgun ışıkları yandı ekran ışığı da yandı ama görüntü gelmedi.taktığım ram uygun fakat 128mb için os yüklemediğimden dolayı çalışmadığını düşünüyorum.başka fikri olan yada 128mb lık os yi backup alıp gönderebilecek arkadaş varsa çok sevinirim.
şimdiden herkese çok teşekkür ederim
Kurban Bayramınız mübarek olsun..