• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa800 sağlam soundlu set

Cevap: Pa800 sağlam soundlu set

linkte sorun yok arkadaşlar dns ayarlarınıza bir göz atın isterseniz

ERCANDUGUN.SET. olarak şimdi indi....tşk..ler..akşam b, deneyim bakalım... umarım 16 dk..değildir..

Moderatör tarafında düzenlendi:

ERCANDUGUN.SET. olarak şimdi indi....tşk..ler..akşam b, deneyim bakalım... umarım 16 dk..değildir..

16 dk değil dostum çünkü bende v203 yüklü bu seti kullanırken oda 8 dk ben hep orjinal os kullanmaktan yanayımkorgun hiçbir sitesinde 16dk os ve bununla ilgili bir bilgi yok

bi şeyler ekleyerek editleme yaptım demişiniz de... ....?? sadece editleme yapıp ses veya ritim eklemediniz mi ki...?? eklediyseniz hangi ses ve ritimi eklediniz..??..ona göre lazım olan veya eksiğimiz olan ritim veya ses varsa ona göre indirip deneyelim.....

Seti komple elimden geçirdim drum kitlerin her vuruşunu editledim sesleri editledim ritimlerin eksiklerini yazdım fazlalıklarını sildim seti baştan aşşağı kendime göre zamanım yettiğince editledim anlıyacağın

hocam ındıremıyorum yardımcı olurmusunuz saygılar

linkte sorun yok kolaylıkla indirebilirsiniz

Seti komple elimden geçirdim drum kitlerin her vuruşunu editledim sesleri editledim ritimlerin eksiklerini yazdım fazlalıklarını sildim seti baştan aşşağı kendime göre zamanım yettiğince editledim anlıyacağın

bayağı bi uğraşmışın hocam, eline sağlıkk

saol arkadasim setini bende yükleyecegim ellerine saglik

hocam bu seti pa 600 e yükleyebiliyormuyuz.

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

• Evet

Oy: 20 64.5%
  • Kararsızım

Oy: 7 22.6%
  • Hayır

Oy: 4 12.9%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri