Pa800 ve 3x hakkında detaylı bilgi???

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Sayın arkadaşlar bildiğiniz üzere or 700 v2 plus kullanıcısıyım ve babamla bir planımız var 3x almak ama hayalimizde 3x çıkmadan hep pa 800 vardı ve sahnelerde gerek düğün salonlarında gerek televizyonda sanatçıların arkasında hep pa 800 görüyoruz ama 3 x çıktı değişti hem pahalı alet hem yeni alet ne önerirsiniz kesinlikle pa 800? 3x? Ve birde ben hiç pro kullanmadım ama 3x alıcaksamda pro almayı düşünüyorum zorluk çekrmiyim ve tek özelliği pronun tuş fazlalığı ve piano hassasiyetimi tuşlarda setler aynı setler okuyor dimi 3x ile pro arasındaki bunlar hakkında detaylı bilgi verirseniz çok teşekkür ederim...

Cevap: Pa800 ve 3x hakkında detaylı bilgi???

ne istediğine bağlı.özellikleri belli zaten .parana ve zevkine kalmış...
iyi işler...

Proda; tuş sayısı, hareketli ekran ve dahili hard disk farkları var.

Saygılarımla.

yani pa 3x her yönden üstün bir cihaz dimi 800de yapılan herşeyin en iyisini fazlasını 3x de yapbilrsin doğrumu

??????????

Segmantasyon olarak üst sınıf cihaz Pa3x. Fşyat farkının bir kısmı cihazın ulaşılabilirliğini azaltmak bir kısmı da yeni teknolojik farklarından kaynaklı.

Saygılarımla.

Sayın arkadaşlar bildiğiniz üzere or 700 v2 plus kullanıcısıyım ve babamla bir planımız var 3x almak ama hayalimizde 3x çıkmadan hep pa 800 vardı ve sahnelerde gerek düğün salonlarında gerek televizyonda sanatçıların arkasında hep pa 800 görüyoruz ama 3 x çıktı değişti hem pahalı alet hem yeni alet ne önerirsiniz kesinlikle pa 800? 3x? Ve birde ben hiç pro kullanmadım ama 3x alıcaksamda pro almayı düşünüyorum zorluk çekrmiyim ve tek özelliği pronun tuş fazlalığı ve piano hassasiyetimi tuşlarda setler aynı setler okuyor dimi 3x ile pro arasındaki bunlar hakkında detaylı bilgi verirseniz çok teşekkür ederim...

imkanın varsa direkt 3x i öneririm.herşeyi üstün alet.gelelim pro 3x ve normal 3x farkına.
pro3x ile normal 3x arsaındaki farklar sadece ,motorlu ekran,hd,6,5 oktav olmasıdır..gerikalan herşeyi aynı tuş ağırlığı saundu.eğer pro modelini kullanmadıysana sana normal 3x i öneiririm.çünkü akorlarda yanıltır.ama zamanlada alışırsın....kısacası pro 3x ile düz 3x herşeyi ile aynıdır,yukarda saydığım 3 özelik dışında..

çok teşekkür ederim

Bu alana bir cevap yazın...