• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa900 Sorusu olan varsa yardimci olalım.

Cevap: Pa900 Sorusu olan varsa yardimci olalım.

Arkadaslar merhaba benim bir sorum olacak sice hangisi daha iyi korg pa 800 korg pa 900 yoksa korg pa 10000
 
Cevap: Pa900 Sorusu olan varsa yardimci olalım.

teamülen yeni çıkan ürün her zaman eskisinden farkli ve yeni özelliklerle gelir. pa800 256 mb olanları iyidir. ama artık yılların cihazı haline geldi. fakat dayanıklıdır. üst model setlerini doğrudan okumaz. ram yakabilir nadiren de olsa.
pa900 hızlı ve sorunsuz bir alettir ama 192 mb ile sınırlıdır. ram yakmaz. yine de serisi içinde sorun çıkartmayan bir modeldir. pa600 pa300 pa3x ğa 1x ve 2x setlerini okur. her ne kadar malzeme olarak biraz diğerlerine göre zayıf kabul edilse de 2 yıldır kullanırım. korumayı bilince her alet yenidir. sorun yaşamadım.
pa100 için henüz erken. internetteki videolara bakarsak bir takım yazılımsıal artıları var. ramı büyük. ancak pa900 ü anımsatıyor. şahsen fiyatına göre ben tatminkar bulmadım. ribbon olmaması büyük eksiklik. yani bu nedenle ha pa900 ha pa1000 diyesim geliyor.
yazdıklarım şahsidir. kimse genel algılamasın. kişiden kişiye herşey değişr arkadaşlar.
ben olsaydım param olsaydı ya da 3x ya da 4x e yönelirdim. ha çok mu param olsaydı? yamaha genos alırdım düşünmeden. hem kronos hem 4x i bir arada bulurdum genosla. saygılar.
 
Cevap: Pa900 Sorusu olan varsa yardimci olalım.

Arkadaşlar sıfır pa 900 aldım ve hiç bişey yüklemedim bana önerceğiniz bi set varmı ve bas davul çalıyorum bas davul seti olan arkadaş lar yardımıcı olursa burdan set konusunda
Ne yapcam bilmiyorum
 
Cevap: Pa900 Sorusu olan varsa yardimci olalım.

Bir setin ritimi herşeyi doğru yüklememe rağmen doğru çalışmıyor
normal de iki sette pa 900 için doğru şekilde çalışıyor
ama bir setin beğendiğimiz ritimi yada örnek gerçek insan sesleri kitlerini doğru yüklemememe rağmen doğru çalışmıyor
bu sanırım pmc ile ilgili tek tek pmc yükleniyor mu
 
Selamlar,
Rami 192 den 256 ya nasil Yükseltiliyor. Internette Musikant diye bi paket var micro sd Kart ile bir yükseltme oluyormus. Bu konuda yardimci olabilurmisiniz cok sevinirim.
Saygilarimla
 
Değerli üstadlarim forumdaki bir cok kişinin bir çok cihazla ilgili verdigi bilgiler sayesinde ben de pa900 cihazinin büyük bölümünü anlamış ve çözmüş oldum. Yardima ihtiyaci olana yardim etmek isterim. Gerekirse video da çeker yollarim. Simdiden herkese hayrli işler bol kazançlar.
selam kardesim, yeni PA900 aldim ve klavyede yeniyim guzel sete ihtiyacim var. ayrica nasil yuklerim. simdiden yardimin icin tesekkurler.
slamlar
 
merhaba hocam benim sorum user 1 2 3 4 deki kitleri user dk ya nasıl taşırız
 
İyi günler arkadaşlar bende aleti yeni aldım factory reset yapsam tr11 kart silinir mi?
Teşekkürler saygılar...
 
selam kardesim, yeni PA900 aldim ve klavyede yeniyim guzel sete ihtiyacim var. ayrica nasil yuklerim. simdiden yardimin icin tesekkurler.
slamlar

Selamlar hayrlı olsun. Set yüklemek kolay. Siz seti bulun, bu sitede veya google de korg set veya korg pa900 set yazin cikan siteleri tarayin indirin. İndirme sonrası sag tiklayip rardan çıkarıp usb ye atin. Usb yi cihaza takip media tusuna basin. Alttan usb secin. Usb deki seti bulun üzerine dokunun ve load deyin. Yüklenir ama once eski bir set cihazda kurulu ise onu kaldırmamız yani cihaza format atmanız gerekir. Format icin de yutuba korg format atma ya da pa900 format yazın. İzleyip ona göre yapın. Biraz araştırma yaparak videolarla, kısa sürede yol kat edersiniz. Benim youtube kanalimda gerekli her Bilgi mevcut. Video başlıklarından bakarsıniz. Kanal linki : Korg Pa Dersleri (Pa300 Pa600 Pa600qt Pa700 Pa800 Pa900 Pa1000 Pa1X Pa2X Pa3X Pa4X):
 
merhaba hocam benim sorum user 1 2 3 4 deki kitleri user dk ya nasıl taşırız

Selam, seti bilgisayar a atin. Örneğin kitler user 2 de olsun diyelim. User ikinin üstüne sag tiklayip yeniden adlandir deyin. Adini userdk yapin. Seti usb ye atin cihaza takin orada tek tek dosyalara bakin user dk gorursunuz icini acin hangi seyleri user dk sayfasina atacaksaniz ister tek tek ister komple load deyin
 

Benzer konular

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 14 70.0%
  • Kararsızım

    Oy: 6 30.0%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst