Pıcbend ıle ılgılı soru

• Konbuyu başlatan sinann
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • İndirme : 6K

sinann

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa500
Arkadaslar pıcbendı tamamen saga dogru yada sola dogru yatırdıgımda ve o sekılde sabıt tutup caldıgımda org cok daha guzel ses verıyor ben bunu pıcbend ı bu sekılde yapmadan hangı ayarlardan osekılde ses alabılırım lutfen yardım denemedıyım bısey kalmadı transpose octav ayarlarını ne kadar deyıstırsem deyıstırıyım o sesı yakalayamıyorum sound ayarlarıylada oynadıysam yınede olmuyor bunun baska bır altarnetıfı varmı lutfen yardım

Cevap: Pıcbend ıle ılgılı soru

Hiç denemedim anlayan arkadaşlar çıkar elbet :)

kullanmış olduğun perfonmaz sesin programında da olan ham ses e verilmiş olan piçbend özelliğidir orada bir dünya ayarlar var piçbende istediğin gibi özellikler verebiliyorsun.

tranpozeden +2 yaparsan en sag -2 yaparsan en soldaki tona cekersin orgu ;)

kullanmış olduğun perfonmaz sesin programında da olan ham ses e verilmiş olan piçbend özelliğidir orada bir dünya ayarlar var piçbende istediğin gibi özellikler verebiliyorsun.

cevap icin tsk ederim performans ayarlariyla oynadiginda picbendin ozaman sesler kayiyor yinede tsk iyi gunler dilerim

15 gundur urasiyorum taktim kafaya ama beni cildirtti bunun baska bir altarnatif yolu olmali arkadaslar ben bu cilginligi bulmam lazim yardim lutfen

Arkadaslar pıcbendı tamamen saga dogru yada sola dogru yatırdıgımda ve o sekılde sabıt tutup caldıgımda org cok daha guzel ses verıyor ben bunu pıcbend ı bu sekılde yapmadan hangı ayarlardan osekılde ses alabılırım

Bu hareketi yaptiginda ne oldugunun farkindamisiniz ?
Normalde pitchbender +2 ve -2 ayarindadir yani bastigin sesi iki ses ileri iki ses geri ceker ...
Bazi istisnalarda bu +1 ve -1 olarak ayarlanir istersen Transpozeyi birde +1 ve-1 olarak dene ha buda olmazsa malesef baska bir aciklamasi yok bunun :)

Bu hareketi yaptiginda ne oldugunun farkindamisiniz ?
Normalde pitchbender +2 ve -2 ayarindadir yani bastigin sesi iki ses ileri iki ses geri ceker ...
Bazi istisnalarda bu +1 ve -1 olarak ayarlanir istersen Transpozeyi birde +1 ve-1 olarak dene ha buda olmazsa malesef baska bir aciklamasi yok bunun :)

:D evet öyle görunuyor yardimlar icin teskkurler arkadaslar