mmukoza
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
- Enst.
- Roland BK-5OR
Basliktaki gibi Roland bk 5 satiyorum. Bir hevesle aldim. Fakat klavye calmak bana gore degilmis bu yuzden zarar etsem de satmak zorundayim .
Kendim baglama ve gitar caldigim icin bu gibi takaslara acigim. Alet cok temiz alali 2 ay oldu olmadi zuhal muzikten faturali 22 ay garantisi var.
İlk tercihim nakit 1900 Lira. İddiw ediyorum piyasadaki en temiz bk 5 bu. Yaninda ici setlerle dolu 16 gb usb bellek ve kilifla verecegim.
İzmir ve manisadan almak isteyenlere orgu bizzat kendim gosterebilirim. Sehir disindan alacaklara ufak benzin ikrami yapabilirim o kadar.
Godin session ile , 100 luk marshall dfx amfiyle
saglam elektro baglamayla veya divan saziyla takas olabilir.
Ayrica sifir playstation 3 + nakite de verilebilir.
Org takasi dusunmuyorum ancak sifir denilebilecek ve sample ses okuyan bir alet olabilir . triton gibi sadece ses cihazlari da olabilir.
Mantikli takaslar kabul edilir.
0 507 085 64 22
0 507 284 67 99
0 546 225 225 4
Kendim baglama ve gitar caldigim icin bu gibi takaslara acigim. Alet cok temiz alali 2 ay oldu olmadi zuhal muzikten faturali 22 ay garantisi var.
İlk tercihim nakit 1900 Lira. İddiw ediyorum piyasadaki en temiz bk 5 bu. Yaninda ici setlerle dolu 16 gb usb bellek ve kilifla verecegim.
İzmir ve manisadan almak isteyenlere orgu bizzat kendim gosterebilirim. Sehir disindan alacaklara ufak benzin ikrami yapabilirim o kadar.
Godin session ile , 100 luk marshall dfx amfiyle
saglam elektro baglamayla veya divan saziyla takas olabilir.
Ayrica sifir playstation 3 + nakite de verilebilir.
Org takasi dusunmuyorum ancak sifir denilebilecek ve sample ses okuyan bir alet olabilir . triton gibi sadece ses cihazlari da olabilir.
Mantikli takaslar kabul edilir.
0 507 085 64 22
0 507 284 67 99
0 546 225 225 4