Programda Çalınabilecek Bir Set ?

OrkestraDoğuş

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
orkestradogus.com
Enst.
Yamaha Or700 V1
Ustalar selamın aleyküm,
2,4
4,4
3,4
5,8
6/8
10,8
7,8
Duble-2,4-4,4
9,8
9,8 Beyaz Giyme
İkitelli v.s Ayrıca

Bağlama,Sax,Keman ve Yaylı ağırlı 16 Mb kart uyumlu bir set varmıdır ustalar.Bi aralar böyle bi düzenleme yapmıştık ama cihazı satınca oda uçtu.Biraz acileyeti var teşekkürlerimi sunuyorum.

Cevap: Programda Çalınabilecek Bir Set ?

Türker Multy kart kullan yaklaşık 20 tane seti var ayrıca birçok karta ait ritmi falan da sorunsuz okur. Saygılarımla,

tek tavsiye edeceğim kart ugo kart.hem düğün hem program için süper bi kart.soner altyapılıdır.soundu en güzel en dengeli kart diyebilirim.şu anda kullanıyorum mükemmel.

bu kart ve setlerini paylaşmanız mümkün müdür.multi kart ve ugo kartı.yakında pa80 alıcam lazım olacak.saygılar....

ugo kart neymis kullancaksan emo kullan kalite kitleri vardır turker de guze ama 2 4 luk yok diyebilirim ve kitleride guzel deil fazla seti var ama kitleri eski olduktan sonra bes para etmez mr3 te guzel kart yada ce de olabilir

sazgurubu üstad.bu multi kartı daha önce vermiştiniz. ama arayıp bulamıyorum.elinizde mevcutsa paylaşırsanız sevinirim.üstadın diğer setleri mevcut bende.saygılar...

ugo kart neymis kullancaksan emo kullan kalite kitleri vardır turker de guze ama 2 4 luk yok diyebilirim ve kitleride guzel deil fazla seti var ama kitleri eski olduktan sonra bes para etmez mr3 te guzel kart yada ce de olabilir

:) tabi ugo kart neymiş. sen 10 senelik emoyla devam et kardeşim.

kullanacaksan ılko levo derım.başkada kart tanımam bunun ustune...

erol board 2 yi denedinmi bi dene istersen. 8 tane cardı destekliyo seslerde fena değil.

Pa80 varken Mr3plus kart kullanmıştım ritimlerinden ve seslerinden memnundum.Emo kartta güzel.Backup ve setleri sitede bulabilirsin.