Programda Çalınabilecek Bir Set ?

Cevap: Programda Çalınabilecek Bir Set ?

abiler iş çıkmaza girdi teşekkür ediyorum ama neyi yüklücez bana disketiyle beraber yükleyebileceğim bi set verirmisiniz ?

dostum mr3 plus tavsiye ederim.her şeyi var çok da kaliteli....istersen bi arkadaşımda orginal mr3 plus kart var. fiyatını araştır ,istersen uygun fiyata veriri....çünkü pa800 aldı diğer kartı verdi bu elinde kaldı....

biri beni bilgilendirsin bu kart dediğiniz ne iş yapıyor acaba kendimi çalıyo yoksa sadece ritim filanmı nedir bu

dostum mr3 plus tavsiye ederim.her şeyi var çok da kaliteli....istersen bi arkadaşımda orginal mr3 plus kart var. fiyatını araştır ,istersen uygun fiyata veriri....çünkü pa800 aldı diğer kartı verdi bu elinde kaldı....

hocam sete bide paramı vericez sağolasın burda yığınla set varken sitede ben sadece öneri istemiştim teşekkür ederim herneyse sanırım deneyerek çözücem bu işi başka çare yok

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler üstad.saygılar..

bu bın dosyası nedir.sadece kart ve seti iş görmüyor mu.

birde bin dosyası error veriyor....

cevo 16mb dene pişman olmazsın

şu ana kadar yaptığım araştırmalarda en güncel 2010 kart setleri olarak 1-UFOEXTREME KART VE SETİ 2-UGO KART VE SETİ 3-CÜNEYT ERTAÇ KART VE SETİ .favorim.bunlar proğram ve düğün için yapılmış karma kart ve setleri.sadece düğün için yapılan kartlar da var tabii.ilk işim öncelikle ufoextreme kartı yüklemek şimdilik.extreme kart tabanlı.emo ritimlerini de okuyormuş verilen bilgi de.bu arada cevo-emo kart ve seti kullanıyorum....