repertuara son

İyiki Doğdunuz :)

macitvega

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron x1 + yamaha dx7 II hd
evet arkadaşlar 2 yıl önce çok basit bi yöntem buldum ki ben hafızadan okuyamıyorum eminimki benim gibi okuyamayan çok arkadaş var ve defterde sayfa arıyorsunuz buda hem görüntü olarak zaman kaybı olarak çok kötü bunu ortadan kaldırmak için yapacak tek şey var çok uygun fiyata laptop yada notbuk alıyoruz vınn internet takıyoruz ve google hazır bi şekilde bekliyor örnek seher yıldızı istendi hemen yazıyoruz googleye seher yıldızı şarkı sözleri enter hemmen önümüze çıkıyor görüntü olarak ta güzel duruyor zaman olarakta çok hızlı benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara faydamız dokunduysa ne mutlu

Cevap: repertuara son

evet arkadaşlar 2 yıl önce çok basit bi yöntem buldum ki ben hafızadan okuyamıyorum eminimki benim gibi okuyamayan çok arkadaş var ve defterde sayfa arıyorsunuz buda hem görüntü olarak zaman kaybı olarak çok kötü bunu ortadan kaldırmak için yapacak tek şey var çok uygun fiyata laptop yada notbuk alıyoruz vınn internet takıyoruz ve google hazır bi şekilde bekliyor örnek seher yıldızı istendi hemen yazıyoruz googleye seher yıldızı şarkı sözleri enter hemmen önümüze çıkıyor görüntü olarak ta güzel duruyor zaman olarakta çok hızlı benim gibi sorun yaşayan arkadaşlara faydamız dokunduysa ne mutlu

Ya internet kesilirse ya bulamazsan ne olacak.

en iyisi ezber yeteneğini geliştirici kitaplar okuyarak bu sorunu çözmek!!

yokbe kardeşim yapacağınız tek şey repertuar programı kullanmak istediğiniz parçayı kaydedin okuyun vın mın gerektirmez

işte bu müzisyenler için çok önemli bi konu setten metten daha önemli bu konuyu bi ele alalım tane tane şarkı koyabileceğimiz bi program gerçi başıma gelmedi değil şebeke gitmişti gir gir girilmiyor bende tuttum yok dedim adam dedi hani sende yok yoktu valla abi şebeke yok yoksa okurdum demiştim hönk etti adam arkadaşlar bi program bulalım google gibi olmalı mesela bu adam benim babam diye yazarken şıp diye çıkması lazım ezbere gelince hadi 20/30 unu ezberledik ki zaten ezberde olanlarda unutuluyor

reklam yapmak yasaktır

Moderatör tarafında düzenlendi:

5-6 gün evvel siteye repertuar defterini hazır şekilde bıraktım indir kullan ve istedigin paeçalarıda ekle zaten sanat ,halk,oyun, slow,karışık, dosyalarıda hazır başka birşeye gerek yok güle güle kullan aşadaki link indirebilirsin

link . tıkla

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla ben laptopa şarkıları dosya dosya girdim. sonra onlara slov, haraketli, yöresel, halay v.s. gibi klasörlere attım. oradan alfabetik olarak dizili. çokta uzun sürmüyor aramam...bununla ilgili arkadaşlar oldukça paylaşımlarda yapmışlar onlarda kullanılabilir....tercih meselesi...

ya repertuarlar yok silinmiş ve yasaklanmış

Geri