Requiem, Verdi-Wagner, The ride of the Valkyries

İyiki Doğdunuz :)

suleymanerol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
roland gw8-gitar
Dies irae, Requiem, Verdi. Zubin Meta
, The ride of the Valkyries‬‏ - YouTube
ustaları dinlemeye devam...:):):)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Requiem, Verdi-Wagner, The ride of the Valkyries

her gün siteye girdiğimde bu gün hangi muhteşem eseri dinleyeceğiz diyorum.harika seçimler.çok teşekkürler suleymanerol.

Merhaba...

Bu güzel paylaşım için çok teşekkür ederim...

Şunu belirtmek istiyorum: "Ben klâsik müzik dinlemem de sevmem de" diyen biri dahi klâsik müzikten hoşlandığının farkında değil bence ; neden mi? Size şöyle bir diyalog ile açıklayayım:
- Sen , şu X filmini izledin mi?
- Cevap: İzledim.
- Beğendin mi?
- Cevap: ooo çok beğendim"
- E hani sen klâsik müzik sevmezdin ya?
- Nasıl yani? :confused:
- Senin o çok beğendiğin filmin içinde , arka plandaki müziklere hiç dikkat ettin mi peki? Nerdeyse hepsi klâsik müzik :)

Fazla yoruma gerek yok ; klâsik müzik hayatımızın bir parçası olmuş da haberimiz yok :D

Merhaba...

Bu güzel paylaşım için çok teşekkür ederim...

Şunu belirtmek istiyorum: "Ben klâsik müzik dinlemem de sevmem de" diyen biri dahi klâsik müzikten hoşlandığının farkında değil bence ; neden mi? Size şöyle bir diyalog ile açıklayayım:
- Sen , şu X filmini izledin mi?
- Cevap: İzledim.
- Beğendin mi?
- Cevap: ooo çok beğendim"
- E hani sen klâsik müzik sevmezdin ya?
- Nasıl yani? :confused:
- Senin o çok beğendiğin filmin içinde , arka plandaki müziklere hiç dikkat ettin mi peki? Nerdeyse hepsi klâsik müzik :)

Fazla yoruma gerek yok ; klâsik müzik hayatımızın bir parçası olmuş da haberimiz yok :D

inan dostum formdan bir kişi mutlaka bu değerlendirmeyi yapacaktır diye düşünmüştüm.müthiş yazmışsın...ben çok teşekkür ederim...
çoğunluk rock ve jazz dinlediğim halde en az bir saatimi clasik müzik dinlemeye ayırıyorum...:cool:

Moderatör tarafında düzenlendi:

inan dostum formdan bir kişi mutlaka bu değerlendirmeyi yapacaktır düşünmüştüm.müthiş yazmışsın...ben çok teşekkür ederim...
çoğunluk rock ve jazz dinlediğim halde en az bir saatimi clasik müzik dinlemeye ayırıyorum...:cool:

Ben de jazz,blues,rock müziği çok severim ; hatta son zamanlarda türk müziği dinlemiyorum neredeyse...

Haklısınız ; klâsik müziğe zaman ayırmamız lazım."Müzikal görüşümüzü,ufkumuzu geniş tutmamız gerekiyor" diye düşünüyorum.Kendimize birşeyler katabilmemizin yolu bu ve de çok çalışmak bence.Her tür müzikten alınabilecek tatlar da var aslında (istisnalar kaideyi bozmaz)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri