• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ritim adini degisdirme

cilgincihan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Roland G 800
Arkadaslar, Pa 800e Set Yükledim. Bu setleri nasil yeniden adlandiriyoruz?

Sagolun

Cevap: Ritim adini degisdirme

Arkadaşım pa500tr kullanıyorum menüleri aynı....Record düğmesine bas (ekranın altında olacak) style edit menüsüne gir tabi menüye girmeden önce ritmi seçmiş olman gerekiyor...O bölüme girince sağ üst köşede ok işareti var onu tıkla ve oradan write style seç....... çıkacak ekranda kutu içerisinde T harfi olmalı onu tıkladığında alfabetik menü açılır ve var olan ritim ismini silip istediğin ismi yazarsın....Org önümde değil umarım atlamamışımdır ve hep söylüyorlar pa500 ve pa800 menüsü aynı diye ...En son çıkarken (write yaptıktan sonra) tekrar record düğmesine bas ve çıkış yap...

tessekürler hocam. bir sorum daha olacakti. seslerin adini nasil degisdirioruz? Mesellah Saz yerine "Baglama 2012" yazmak istesem?

Kardeş yine pa500tr ye göre konuşayım ...Sesi seçiyorsun sonra ana ekrada sağ üst köşedeki ok tıklanır tabi bizim klavyede sample ses dışardan almıyor ben bu durumda write perform seçip ekrana açılan pencerede yine aynı şekilde sesin adının ve nereye kaydedeceğinin sorulduğu pencere açılır orada yine sesin isminin yanındaki "T" kutucuğu tıklayıp sesin adını değiştirip okeyliyoruz.....