Ritim nasıl yazılır

jembeycem

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha a2000 v2 plus-korg 3x pro
Arkadaşarlar çok merak ediyorum ve çok istediğim birşey bununn gerçek bir tanıtım videosu yok sanırım bunu bir abimiz yaparsa çok iyi olur hiç bilgim yok bu konuda en basit şekilde gösterirse bizde öyle geliştirelim kendimizi korg 3x için ritim yazmak istiyorum yani yardım ederseniz sevinirim.

Cevap: Ritim nasıl yazılır

youtube de Ayhan Topçu hocanın bir videosu vardı orda canlı ritm yazıyordu bir bak derim.

Gecen PC kurcalarken denk geldi A3000 e attim bir kismini ozellikle 9/8 ler nedir ole be kardesim eline yuregine saglik gumbur gumbur :) cihazin dugmeleri firlicak sandim yerinden ve anladim bu A3000 her yone cekilir yeterki istensin ve ehlinin eline dussun ...
Birde ozel mesaj atiyorum size

Gecen PC kurcalarken denk geldi A3000 e attim bir kismini ozellikle 9/8 ler nedir ole be kardesim eline yuregine saglik gumbur gumbur :) cihazin dugmeleri firlicak sandim yerinden ve anladim bu A3000 her yone cekilir yeterki istensin ve ehlinin eline dussun ...
Birde ozel mesaj atiyorum size

eyvallah sorunu cevapladım:)

ritim yazmak anltilacak bisiy degil.. record bolumune girince mantigi kavriyorsun kurcaladikca.. olculerden bilgin varsa..yazmayabaslar sin ama olcu bilgin yoksa. ders alman gerek ..

Ritimi yazmak ayri bir konu esas mesele mix balance ayarlari ritimi yaziyorm altyapilarda tamam ama ritim soluk sesi sona cekiyorm dolgunluk yok. Iste burdea isin puf noktasini mix balance vs. Seyleri anlatan bir bilgi yok.

Ritimi yazmak ayri bir konu esas mesele mix balance ayarlari ritimi yaziyorm altyapilarda tamam ama ritim soluk sesi sona cekiyorm dolgunluk yok. Iste burdea isin puf noktasini mix balance vs. Seyleri anlatan bir bilgi yok.

Aynı tarzda ve benzer seslerle yapılmış ritimleri inceleyin, nasıl bir ayar ve efektlendirme yapılmış buna bakın.

aynen o konuda haklisin ..ayni sette farkli ritimler var ama mix balanslari cok farkli .. ornek verecek olursak.. sesi dolgun gelen styledeki kiti sound olarak dusuk olan style aldigimizda.. var oldugu style gumbur gumbur gelirken .. digerinde ayarlari fulll olmasina ragmen. ses cikmiyor.. mix balans olayi cok onemli...
bunu bilen ayarlari nerden olgunu bilen varsa aciklarsa seviniriz style yazma menusunde boyle bir ayar yok