ritimler boğuk çalıyor...

• Konbuyu başlatan comx06
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 3K

comx06

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ketron xd9
ketron klavyemi sattım...arkadaşımdan xd9 aldım emanet alet soğuk ve pis bir odada bekletilmiş epeydir, eve getirdim sesler silikti yükledim, ritimler düzgündü ilk başta sonra boğuk ve anlamsız çalmaya başladı...çözümü nedir bilen varmı acaba içi temizlense düzelirmi ????????? !!!!!!!:confused::confused:

Cevap: ritimler boğuk çalıyor...

setler uyuşmuyodur arkadaşım yüklediğin setin ritmlerini at yada kitlerini değiştir düzelir

zaten çalmakta olan ritimler boğuk çalmaya başladı....

zaten çalmakta olan ritimler boğuk çalmaya başladı....

bence kökten çözüm için,hangi plus ise pcm dosyalarını seti yeniden yükleyin,sorun kalmaz,eğerki yükleme bitince tekrar yapıyosa set uyuşmuyo demektir,

xd9 kullanırken aynı sorun bendede oldu,ben bu şekil yaptım,sorun düzeldi,

pcm dosyalarında org kitleniyor ilk dosyayı yüklerken diketi soktum load yaptım öle kalıyor...başka çözümü yokmu bi yardım kaldım böle...

bide kitler nasıl değişir nerden bulurum...

içini güzelce temizle bütün parçalarını tek tek bakımını yap veya yaptır yani ben bilgisayar üzerine iş yapıyorum bilgisayarlarda böyle oluyor tek tek parçaları temizlenir bakımı yapılır sonra canavar gibi olr oda elektronik ile ilgili sonuçta sonra tekrar yükle ne yükleyeceksen bence böyle yap saygılar..

bak kardeşim önceliklesağlam 2disket bul yanında bilgisayarın olsun snd leri sadece bu 2 disketle yükle bi sorun olmaz ritm yazma sayfasına gir oradan drumkitleri değiştir