rolan bk 5 yeni güncel ritimler muhteşem.

cankut _95

Moderator
Yönetici
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg pa3X pro - klasik gitar
arkadaşlar az once bk 5 or sitesine girdim yeni ritimleri dinleyince şok oldum özellikle bi girin ve hatasız kul olmaz ritimini dinleyin ve saunda bakın gerçekten hakını vermemiz gereken bi çalışma yapıyor arkaşlara böyle bi klavye ürettikleri için teşekkür etmemiz gerek saygılar...

Cevap: rolan bk 5 yeni güncel ritimler muhteşem.

evet gerçekte süper hele Yamyam Style-9-8-SRK bayıldım or 700 v2 plustada olsa kşke

ben şahsen kendi yöremde bk-5 in sonuna kadar arkasındayım..hiçbir karşılık beklemeden bu kadar emek harcıyorlar..teşekkürler roland türkiye..

evet dostlar güzel klavye ve üstelik her yapılan değişikliği sitede görebiliyoruz ben ne yamahda nede korgta görmemiştim böyle hatta ne or700 ne pa800 vs hiç bi klavyenin bu kadar ayrıntılı tanıtıldığınıda görmedim bence yine en iyisi olmaya aday roland...

evet dostlar güzel klavye ve üstelik her yapılan değişikliği sitede görebiliyoruz ben ne yamahda nede korgta görmemiştim böyle hatta ne or700 ne pa800 vs hiç bi klavyenin bu kadar ayrıntılı tanıtıldığınıda görmedim bence yine en iyisi olmaya aday roland...

bana o kadar saund iyigelmiyor saund sadece tok ve doyurucu olarak korg ta roland bk 5 bnce güzel ama hala dikkat ederseniz bazı rtimler roland e 16 tr deki gibi sesler çıkıyor.ama düğünde yetermi tam olarak bilinmez

dugunde or700 den daha ıyı olur bnce

bana o kadar saund iyigelmiyor saund sadece tok ve doyurucu olarak korg ta roland bk 5 bnce güzel ama hala dikkat ederseniz bazı rtimler roland e 16 tr deki gibi sesler çıkıyor.ama düğünde yetermi tam olarak bilinmez

hakılısınız ama ritimler toy halleri bunlar tabiri caizse ben inaniyorum ki işlenirse program yapıcak güzel bi alet çıkıcak gibi düğüncüler için :)

keşke istenilen o zaten ve ama neden roland orgların kasa görünüşleri kötü oluyor dimi oyuncak gibi çok kçük