- Enst.
- Roland BK-5 OR
2012'nin sonlarına doğru aldığım klavyemle ilk birkaç ay içinde yaptığım acemi demolarımı (kimisi kanal kayıt kimisi hücum kayıt) forumumuzda paylaşmıştım. Sonra epeyce bir ara verdim, çok sevmeme, keyifli vakitler geçireceğimi bilmeme rağmen koşturmacalarımdan dolayı klavyeme yeterli vakti ayıramadım. Bugün eksik kalan, sonradan paylaşılan ritm ve sesleri de usb'ye atarak şöyle bir kurcalayayım dedim. Vahde ritmi üzerine Tezcan53'ün seslerinden kullanarak (kemanı Ege'mizin vazgeçilmez kabak kemanesi niyetine kullanarak) memleketimin güzel türküsünü çalmaya çalıştım. Zaman kısıtından dolayı hücum kayıtı tercih ettim, tabi hatalar, takılmalar, beklemeler.
Bir de, ne yaptım ne ettiysem zippyshare benim dosyaları bir türlü yüklemeyip sürekli hata verdi, daha önce yaşamadığım bir durum bu. O yüzden başka bir siteden yüklemek zorunda kaldım, umarım sorunlu bir site değildir. Sevgiler, ve selâmlar...
Önceki paylaşımlarımda da yazmıştım, bu demoları profesyonel bir müzisyenin değil, evinde kendince bir hobi olarak klavyeyle uğraşan ortalama bir ev kullanıcısının yaşadığı heyecanı sizlerle de paylaşma arzusunun birer sonucu olarak kabul edip, o gözle bakmanızı dilerim.
NOT: Randıman almak için iyi bir çıkış ya da iyi bir kulaklık şart!
2. NOT: Bugün (29 Eylül) zippyshare'in gönlünü edebildim sanırım, dün yükleyememiştim, aşağıda zippyshare linkini de hemen veriyorum...
Zippyshare.com - KUTAHYA'NIN PINARLARI.mp3
Bir de, ne yaptım ne ettiysem zippyshare benim dosyaları bir türlü yüklemeyip sürekli hata verdi, daha önce yaşamadığım bir durum bu. O yüzden başka bir siteden yüklemek zorunda kaldım, umarım sorunlu bir site değildir. Sevgiler, ve selâmlar...
Önceki paylaşımlarımda da yazmıştım, bu demoları profesyonel bir müzisyenin değil, evinde kendince bir hobi olarak klavyeyle uğraşan ortalama bir ev kullanıcısının yaşadığı heyecanı sizlerle de paylaşma arzusunun birer sonucu olarak kabul edip, o gözle bakmanızı dilerim.
NOT: Randıman almak için iyi bir çıkış ya da iyi bir kulaklık şart!
2. NOT: Bugün (29 Eylül) zippyshare'in gönlünü edebildim sanırım, dün yükleyememiştim, aşağıda zippyshare linkini de hemen veriyorum...
Zippyshare.com - KUTAHYA'NIN PINARLARI.mp3
Moderatör tarafında düzenlendi: