• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

roland bk-5 or zuhal müzik te online satışta

Cevap: roland bk-5 or zuhal müzik te online satışta

tamam mikrofon bağlanıyor onu anladım ama en azından PA80 deki gibi efekt verilebiliyor mu acaba ??

merhaba ,dün izmirden bk5or'u aldım.akşam biraz kurcaladım,ve cihaza ATOM KARINCA adını uygun gördüm fiyatına göre muhteşem cihaz..saundu mükemmel kendi kabinlerinden bir bas sesleri var şaşırtıcı..alet daha çok yeni ritim eksiklikleri çok ama bunlar aşılacak sorunlar.emo'nun yazdığı ritimler çok güzel ,yalnız benim anlamadığım emo 50 adet ritim yazmış bunların 20 veya 25 i klavyenin üstünde..bazı arkadaşlar cihazın küçük olmasından şikayet ediyor,önemli olan işlevi..büyük org olsun havam büyük olsun diyorsan o zaman yanında kilise orgu taşıyacaksın ..arkadaşlar biz pahalı ürünleri severiz..en iyisi olsun ama şurda dursun misali..fakat işin ilginç yanı çoğumuz o pahalı ürünlerin hakkını veremeyiz..o chazı belli ölçüde kullanırız.işte bu cihaz az para verip çokşey yapacağınız bir cihaz...

merhaba ,dün izmirden bk5or'u aldım.akşam biraz kurcaladım,ve cihaza ATOM KARINCA adını uygun gördüm fiyatına göre muhteşem cihaz..saundu mükemmel kendi kabinlerinden bir bas sesleri var şaşırtıcı..alet daha çok yeni ritim eksiklikleri çok ama bunlar aşılacak sorunlar.emo'nun yazdığı ritimler çok güzel ,yalnız benim anlamadığım emo 50 adet ritim yazmış bunların 20 veya 25 i klavyenin üstünde..bazı arkadaşlar cihazın küçük olmasından şikayet ediyor,önemli olan işlevi..büyük org olsun havam büyük olsun diyorsan o zaman yanında kilise orgu taşıyacaksın ..arkadaşlar biz pahalı ürünleri severiz..en iyisi olsun ama şurda dursun misali..fakat işin ilginç yanı çoğumuz o pahalı ürünlerin hakkını veremeyiz..o chazı belli ölçüde kullanırız.işte bu cihaz az para verip çokşey yapacağınız bir cihaz...

hayırlı uğurlu olsun.sağlıklı günlerde kullanın

hocam yukarıda da sordum ama cvp veren olmadı tekrar sorayım... alete mikrofon bağladığımızda mikrofona efekt verilebiliyor mu ????

hocam yukarıda da sordum ama cvp veren olmadı tekrar sorayım... alete mikrofon bağladığımızda mikrofona efekt verilebiliyor mu ????

evet alete mikrofon baglaniyor ve efekte veriliyor yanliz efekt olayi pedaldan veriliyo olsa gerek ,yaniliyoda olabilirim.

evet alete mikrofon baglaniyor ve efekte veriliyor yanliz efekt olayi pedaldan veriliyo olsa gerek ,yaniliyoda olabilirim.

hocam ne pedalı ya :) o ayrıca mı alınacak ??

selam arkadaşlar.mikrofon bağlama durumunu net bir şekilde bizleri aydınlatırsanız çok memnun kalacağız.

selam arkadaşlar.mikrofon bağlama durumunu net bir şekilde bizleri aydınlatırsanız çok memnun kalacağız.

Eğer bilgisayarınız ve harici mikrofonunuz varsa rahat bir şekilde bağlayabilirsiniz, ucuz pc kulaklıklarındaki mikrofonlarda iş görür. Bilgisayarınıza FL Studio programını yükledikten sonra kulaklığı bilgisayarın mic in girişine bağlayın, bilgisayarın kulaklık çıkışından basit bir aux kablosuyla klavyenin audio in girişine bağlayın bu kadar.İstediğiniz efekti de verebiliyorsunuz.
Aşağıdaki linkte nasıl yapılacağıyla ilgili video var, yardımcı olmuşumdur umarım.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kerKMOpgnho]How To Connect Mic In Fl Studio - YouTube[/ame]

yani,roland bk-5 or'a direkt olarak mikrofon takılarak ses alınamıyor yani,ben bu şekilde anladım.

Valla Ben Zuhalden 2.180'e Almıştım Biraz Artmış Fiyatı :)