• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

roland bk 5

efsane3434

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaşlar roland bk 5 or nasıl ...yani kullananlar bi yorum yazabilirmi...almayı düşünüyorum...yani tek başına düğün veya program için yeterlimidir...saygılar....fiyat olarak makul geldi o yüzden soruyorum...

Cevap: roland bk 5

kardeşim al derim.ben memnunum güzel bi set hazırlarsan tekbaşına canavar gibi.her yöreye gider....

ben biraz daha bekle derim abi pa600 çıkıyo :D

aynen bende onun için bekliyorum

bk5 te cok guzel sesler hazir vaziyette ve ole piyasada donen setlerde bulamayacaniz sesler ve kitler aklinizda olsun ...
A2000 ide tavsiye ederim son 85 klavye diyyorlar 999 ero her kurusuna deger ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler....korg pa600QT ye baktım....şubatta mı ne çıkıyomuş....bk5 i ezer diyorlar...ne bileyim ...kararsızım...fiyat olarak ne derler pa600 e acaba çıkınca....saygılar...

Şimdi PA600 Alıcan Sete Bir Yığın Para Vericen Yanlışmı ?

bk 5 ezer ama soyle ezer 600 zun ekran kullanim olsun pratik bk da bana gore pratik alismak gerekiyor rtim ve seslere gelirsek acik olarak korg bir adim onde ama bk daki tonlara dicekte yok genelde ayni sesler polifoni farkida ayni fiyat almanyada ayni trde korga onem var bk sanirim onemli olmayi hakediyor kafa karistirmak gibide olmayim calan adam bk mis yok korgmus demez her alette calar diyorum kmp olayi yoksa o alet nedense cacik oluyor diyorum saygilar diliyorum bk guzel kaliteli ideal parasina gore super alet