• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

roland bk5 acil yardım

yasinerol1595

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
roland bk 5 or
arkadaşlar geçenlerde 5 kanallı behringer mikser aldım orga bağlamak için yanlız mikserle orga bağlanacak ara kabloyu adanada hangi mağazaya baktıysam bulamadım bulabileceğim bir site veya bir yer varmı açık söyleyeyim nasıl birşey alacağımıda bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız çok memnun kalırım teşekkürler

Cevap: roland bk5 acil yardım

kardeşim mikserin fotosunu atsana adana da nerde olduğunu bilmem ama elektronik mağazalarında vardır teyp hoparlör tv kumandası vs satan

kardeşim mikserin fotosunu atsana adana da nerde olduğunu bilmem ama elektronik mağazalarında vardır teyp hoparlör tv kumandası vs satan

hocam mikser bu

Ekli dosyalar

• pr_01_6908_max.jpg
    pr_01_6908_max.jpg
    83.8 KB · Görülen: 221

Nasıl Adana da bulamadın ? :) bütün memleket gelip Adana'dan temin ediyor güzel kardeşim.. Şehrimizde arayıpta bulunmayacak hiç bir şey yok. Sana tavsiyem cemalgürsel caddesine gidip, oradaki Okan/tünel/güneş elektronik gibi iş yerlerini ziyaret etmen. Anında yardımcı olacaklardır. Ben şuan şehir dışındayım yoksa buluşur yardımcı olurdum sana.. Saygılar

Nasıl Adana da bulamadın ? :) bütün memleket gelip Adana'dan temin ediyor güzel kardeşim.. Şehrimizde arayıpta bulunmayacak hiç bir şey yok. Sana tavsiyem cemalgürsel caddesine gidip, oradaki Okan/tünel/güneş elektronik gibi iş yerlerini ziyaret etmen. Anında yardımcı olacaklardır. Ben şuan şehir dışındayım yoksa buluşur yardımcı olurdum sana.. Saygılar

hocam bu saydığının hepsine baktım inan orgun girişi 5 pimli olduğundan dolayı zor bulunurmuş öyle dediler bana :)

hocam bu saydığının hepsine baktım inan orgun girişi 5 pimli olduğundan dolayı zor bulunurmuş öyle dediler bana :)

O zaman iboosman'dan kenan evren'e doğru giderken Akar elektronik var. Orada bulabilirsin. Yada nerede bulacagını mutlaka söylerler :cool: Kolay gelsin üstad..

onu diyen bok yemiş kardeşim resimdeki gibi bir kablo olacak yalnız o siyah tekli dişi çivi jak yerine kulaklık jakı olacak sonra o kırmızı ve beyazı out yazan kırmızı beyaza takıp kulaklık jakını da arkadan aux in e takacaksın bu kadar ;)

Ekli dosyalar

• Bilgisayar_5208108.jpg
    Bilgisayar_5208108.jpg
    16 KB · Görülen: 217

aynen bu kablo olur

onu diyen bok yemiş kardeşim resimdeki gibi bir kablo olacak yalnız o siyah tekli dişi çivi jak yerine kulaklık jakı olacak sonra o kırmızı ve beyazı out yazan kırmızı beyaza takıp kulaklık jakını da arkadan aux in e takacaksın bu kadar ;)

hocam bu söylediğini kablayo alıp denicem işallah olur yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim