Roland BK5 or

• Konbuyu başlatan Gslilord
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 7
  • Görünümler : 2K

Gslilord

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
abiler kardeesler SeLamLar bende bir Roland BK5 aldım kullanım olarak basit bir kullanıma sahip vs vs ama benım anlamadıgım bir usb var ama içindeki setler berbat ve ne garipse SesLerde Derinlik yok cok kuıru sesler bana set onerisi yapabilirmisiniz numaramı yazayım en azından arayın arkadasLar Ramazan bitimine kadar güzel bir set bulmam lazım
2.konu ise hani bazen show yapmak için Akord kapatırız ya bu orgta akord nasıl kapanıyo cozemedim :S

Cevap: Roland BK5 or

bana yardım etmeyen butun muzisyen arkadasLarıma sonsuz Tşk ederim D:

kardeş orgun ritim seç makeup tools -ensrumanlar-drumkit-tekerleği çevirerek aşağı gel oradan mfx on yap mfx ayarlarına gir ...istediğin efekti ver örneğin 25reverb efektine ver drum kit ve perc kit te oradan kulağına göre zevkine göre mfx ayarları yap
ek olarakta egualizer ayarlarıda yapabilirsin bu yaptığın ayarları istediğin her ritime tek tek yapmalısın bk-5or nin ayrı bi seti yok.... ayrıca orgun üzerindeki splıt aktif durumda olacak not. ayarları yaptıktan sonra kaydet

Moderatör tarafında düzenlendi:

hmm tşk ederim babacan yarın ilk işim o olacak ve roland sitesini inceLedim fakat herhangi bir ses yada rtim bulamadım indirmek için

abiler kardeesler SeLamLar bende bir Roland BK5 aldım kullanım olarak basit bir kullanıma sahip vs vs ama benım anlamadıgım bir usb var ama içindeki setler berbat ve ne garipse SesLerde Derinlik yok cok kuıru sesler bana set onerisi yapabilirmisiniz numaramı yazayım en azından arayın arkadasLar Ramazan bitimine kadar güzel bir set bulmam lazım
2.konu ise hani bazen show yapmak için Akord kapatırız ya bu orgta akord nasıl kapanıyo cozemedim :S

sağ üstte track mute var..oraya bastıgında kapanır...Nelerin kapanıp nelerin kapanmayacağını ayarlamak için basılı tutman yeterli...

tüm ritm ve sesleri bburadan indirebilirsin...Roland Türkiye

sesLeri buLamadım ama