Piyanist21 **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 185 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Yaş 47 Enst. KORG PA 1X 3 Kas 2014 #1 İlahi müzik söz yazarı bir kardeşimize yeni bestesine alt yapı yapıyoruz kısa muzigi. Ekli dosyalar ilahi01.mp3 1.9 MB · Görülen: 304
baybozkurt Moderator Moderator Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 16 Eki 2010 Mesajlar 736 Tepkime puanı 6 Puanları 0 Yaş 41 Konum İzmir/Manisa Enst. KORG PA800 3 Kas 2014 #2 Cevap: Roland Bk5 Slow İlahi Çalışmasi. ellerinize sağlık,Valla bu paraya bu kadar güzel saund verebilen bir org tanımadım daha.Bu yüzden çok memnunum..
Cevap: Roland Bk5 Slow İlahi Çalışmasi. ellerinize sağlık,Valla bu paraya bu kadar güzel saund verebilen bir org tanımadım daha.Bu yüzden çok memnunum..
Piyanist21 **Müzik** Vip Üye 5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz Özel Üye Katılım 5 Mar 2010 Mesajlar 185 Tepkime puanı 4 Puanları 0 Yaş 47 Enst. KORG PA 1X 3 Kas 2014 #3 Cevap: Roland Bk5 Slow İlahi Çalışmasi. baybozkurt' Alıntı: ellerinize sağlık,Valla bu paraya bu kadar güzel saund verebilen bir org tanımadım daha.Bu yüzden çok memnunum.. Genişletmek için tıkla ... Org cidden cok guzel
Cevap: Roland Bk5 Slow İlahi Çalışmasi. baybozkurt' Alıntı: ellerinize sağlık,Valla bu paraya bu kadar güzel saund verebilen bir org tanımadım daha.Bu yüzden çok memnunum.. Genişletmek için tıkla ... Org cidden cok guzel