roland connect 21 ocak ta yeni ürünler

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 4K

katip20

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND BK 5 TÜRK
roland 21 ocak ta yeni ürünleri açıklayacak .acaba içinde arranger bir org varmı .
bk5 or un abisi gibi mesela .bekleyip görücez

Roland CONNECT 2013

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: roland connect 21 ocak ta yeni ürünler

Valla usdat roland bundan sonra cıkaracagı alet oyle olmalıkı t4 t3 pa3 kalıtesınde belkı pyasaya cıkar yoksa roland bence batık gemı gıbı suanda adamlar ıyıce bırakdılar ısın ucunu

makul fiyatlı ama yetenekli arranger aletler ilgi çekiyor şu anda.

g 70 gw 8 kullanıcısı olarak rolanddan umıdı kestım artık mustafa abının deyımıyle abudık gubıdık seyler yaparlar gercı bneım ıcın markanın onemı yok onemlı olan benım ıstedıgım kalıtede olması

bize göre birşey çıkmaz ama hadi hayırlısı :D

Merhaba.

Roland'ın synthleri çok çok iyi ; bu bir gerçek.Benim "Roland"dan o tarihteki beklentim alternatifli güzel synthesizer modellerinin tanıtılması.Kendimi tekrarlamamak adına , "Juno Di" yerine yeni bir synthesizeri tercih edebilirim.

Merakla bekliyorum.

Selâmlar...

tanıtımda bir klavye modeli var galiba hocam ve büyük ihtimal arranger bir alet değil.belki üst seri bir alet olabilir.benim şahsi görüşüm . bk5 or den daha yetenekli ve kapasiteli bir aleti makul fiyata çıkarıp .piyasa anlamında yerini sağlamlaştırmalı ve isminden söz ettirmeli idi

bk7 or çıkarsa keşke bk5 den 100 -200 € geçmeyecek fiyatla

roland aranger workstation klavyelere fazla yönelmiyor kanımca synt tarzında modeller çıkarıyor... 10 yıldır takip etmiyorum bu orgları ama bence 4000-5000tl lik bir yeni model ve sound klavyeyle adından söz ettirmesi lazım 3x t3-t4- audya 5 gibi

roland aranger workstation klavyelere fazla yönelmiyor kanımca synt tarzında modeller çıkarıyor... 10 yıldır takip etmiyorum bu orgları ama bence 4000-5000tl lik bir yeni model ve sound klavyeyle adından söz ettirmesi lazım 3x t3-t4- audya 5 gibi

belli olmaz üstad belki roland bu sefer turnayı gözünden vurur