roland connect 21 ocak ta yeni ürünler

• Konbuyu başlatan katip20
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 19
  • Görünümler : 4K
Cevap: roland connect 21 ocak ta yeni ürünler

belli olmaz üstad belki roland bu sefer turnayı gözünden vurur

:D inşallah ahmet gerçi öyle bir org çıkarsa da ben almam 2500tl den bir kuruş vermem hiçbir orga prensip meselesi :D gereksiz olduğunu düşünüyorum yaptığım iş gereği 4 tane ritm 5-6 tane ses çalacağım birde 2bin 3 bin euro para ödeyeceğim orglara o parayı ses sistemlerine yatırsam inan orgtan daha iyi kazandırır bana kimse senin orgun ne marka model diye sormuyor ama ses sistemi dinamit gibi oldumu parayı veriyor millet pa 800 lerle 2x lerle işe gidiyor 400-500 e ben a 1000tr ile gidiyorum 800-900 e eeeeeeeeeee ama ses sistemi tabanca gibi... camları kırmadımı para yok :D

birde adam 2x i bağlamış 4 tane tromboya bir küp anfiyle tırmalıyor... samplerim var 2 x im var diye bide hava hava atıyor sesler çorba çıkıyor gibi küp anfi şişmiş, hoparlörler zortluyor umrunda değil hah hah hah o hala 2x i çalarken zevkten 4 köşe yahu 2x ten çıkan sesi duyuyorsun beğeniyorsunda hoparlörlerden çıkan ses seni hiç mi rahatsız etmiyor inanılır gibi değil hani mantığına tükürem bu piyanist arkadaşlarımın :D

:D inşallah ahmet gerçi öyle bir org çıkarsa da ben almam 2500tl den bir kuruş vermem hiçbir orga prensip meselesi :D gereksiz olduğunu düşünüyorum yaptığım iş gereği 4 tane ritm 5-6 tane ses çalacağım birde 2bin 3 bin euro para ödeyeceğim orglara o parayı ses sistemlerine yatırsam inan orgtan daha iyi kazandırır bana kimse senin orgun ne marka model diye sormuyor ama ses sistemi dinamit gibi oldumu parayı veriyor millet pa 800 lerle 2x lerle işe gidiyor 400-500 e ben a 1000tr ile gidiyorum 800-900 e eeeeeeeeeee ama ses sistemi tabanca gibi... camları kırmadımı para yok :D

birde adam 2x i bağlamış 4 tane tromboya bir küp anfiyle tırmalıyor... samplerim var 2 x im var diye bide hava hava atıyor sesler çorba çıkıyor gibi küp anfi şişmiş, hoparlörler zortluyor umrunda değil hah hah hah o hala 2x i çalarken zevkten 4 köşe yahu 2x ten çıkan sesi duyuyorsun beğeniyorsunda hoparlörlerden çıkan ses seni hiç mi rahatsız etmiyor inanılır gibi değil hani mantığına tükürem bu piyanist arkadaşlarımın :D
doğru söze ne denir...............

Abi öldürüyorsun beni gülmekten :)
Cam kıra kıra yakında camcıyla gidersin dügünlere. Bİrde ona tesisat kurmayı ogret o zaman tamamdır :)

katip20 arkadaş çok haklı. Artık bir orga büyük paralar vermek mantıksızlık. Artık hemen hemen bütün orglarda hemen hemen bütün ritimler var. Önemli olan saund ses sistemi. Müzikle uğraşanlar hariç kimse senin orgunun markasının ne olduğunu ne özellikleri olduğunu ne bilir ne merak eder. Ses sistemi çok önemli ama bizim zavallı insanımız sesin kalitesinden de anlamıyor, birçok müzisyenim diyen arkadaşlarda. katip20 nin dediği gibi hoperlörler zortlaya zortlaya çalar. Halbuki zavallı adam sesi biraz kıssa sesin desibeli aynı olur a zortlama ortadan kalkar. Ama adamın umrunda değil kendisi gibi dinleyenlerde müzikten anlamıyor. Kısacası org çalmayı biliyorsan 2000 tl lik aleti de konuşturursun. Bilmiyorsan 5000 tl ye orgun olmuş neye yarar.

Azönceki yazımı düzeltmek istiyorum. konuda bahsettiğim kişi katip20 değil yasalhaydut olacaktı. Cep telden yazdığım için oldu

Azönceki yazımı düzeltmek istiyorum. konuda bahsettiğim kişi katip20 değil yasalhaydut olacaktı. Cep telden yazdığım için oldu
benim düşüncelerimde çağan hocamla aynı. fakat bende tesisat ve klavye olmadığı için ben daha çok yeni çıkacak klavyeleri ve özelliklerini takip ediyorum

Roland'ın yada diğer klavye üreticilerinin yapması gereken klavye belli. Sert bir sound, en az 128mb kullanıcıya açık sample ram, yatay pitbendır, mp3 çalma ve transpoze etme özelliği, mikrofon kullanabilme özelliği ve fiyatının 3000 tlyi aşmaması. Böyle bir aleti Medelli yada pirhana bile yapsa piyasanın kıralı olur ihya olur...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Böyle bir aleti Medelli yada pirhana bile yapsa piyasanın kıralı olur ihya olur...
çok doğru söylemişsin murat kardeşim

ya haydut ha katip-20 bu gerçeği değiştirmezki maalesef... belki bu konu hakkında bir yazı yazmam gerekir (ses sistemleri hakkında) tecrübelerimi ve bilgilerimi aktarırım belki okuyan uygulayan birkaç arkadaş olur tabi org yarıştırmaktan fırsatları olursa :D

bk-5 indirime gittiğine gore ben diyim rolandda supriz patlata bilir...