- Enst.
- roland bk-5,pa 80, a 1000i gitar
Cevap: roland connect 21 ocak ta yeni ürünler
inşallah ahmet gerçi öyle bir org çıkarsa da ben almam 2500tl den bir kuruş vermem hiçbir orga prensip meselesi
gereksiz olduğunu düşünüyorum yaptığım iş gereği 4 tane ritm 5-6 tane ses çalacağım birde 2bin 3 bin euro para ödeyeceğim orglara o parayı ses sistemlerine yatırsam inan orgtan daha iyi kazandırır bana kimse senin orgun ne marka model diye sormuyor ama ses sistemi dinamit gibi oldumu parayı veriyor millet pa 800 lerle 2x lerle işe gidiyor 400-500 e ben a 1000tr ile gidiyorum 800-900 e eeeeeeeeeee ama ses sistemi tabanca gibi... camları kırmadımı para yok
birde adam 2x i bağlamış 4 tane tromboya bir küp anfiyle tırmalıyor... samplerim var 2 x im var diye bide hava hava atıyor sesler çorba çıkıyor gibi küp anfi şişmiş, hoparlörler zortluyor umrunda değil hah hah hah o hala 2x i çalarken zevkten 4 köşe yahu 2x ten çıkan sesi duyuyorsun beğeniyorsunda hoparlörlerden çıkan ses seni hiç mi rahatsız etmiyor inanılır gibi değil hani mantığına tükürem bu piyanist arkadaşlarımın
belli olmaz üstad belki roland bu sefer turnayı gözünden vurur
birde adam 2x i bağlamış 4 tane tromboya bir küp anfiyle tırmalıyor... samplerim var 2 x im var diye bide hava hava atıyor sesler çorba çıkıyor gibi küp anfi şişmiş, hoparlörler zortluyor umrunda değil hah hah hah o hala 2x i çalarken zevkten 4 köşe yahu 2x ten çıkan sesi duyuyorsun beğeniyorsunda hoparlörlerden çıkan ses seni hiç mi rahatsız etmiyor inanılır gibi değil hani mantığına tükürem bu piyanist arkadaşlarımın