ROLAND e 86 nın rıtım ve userleri

Cevap: ROLAND e 86 nın rıtım ve userleri

Teşekkürler.

Savaş kardeşim öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. Sana bir soru da ben sormak istiyorum. Roland e86 da sesleri user program üzerine nasıl yüklüyorsun. Org USB li. Ama disket formatında okuyor. Disket formatında yerleştirerk kayıt yapıp taktığı USB yi ne okutabiliyorum, ne de yükleyebiliyorum. Bİr diğer sorum da 8 tane olan ritim bankasına yüklediğimiz ritimleri kapatıp açtığımızda silmeme ihtimali var mı? Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Savaş kardeşim öncelikle paylaşımın için çok teşekkür ediyorum. Sana bir soru da ben sormak istiyorum. Roland e86 da sesleri user program üzerine nasıl yüklüyorsun. Org USB li. Ama disket formatında okuyor. Disket formatında yerleştirerk kayıt yapıp taktığı USB yi ne okutabiliyorum, ne de yükleyebiliyorum. Bİr diğer sorum da 8 tane olan ritim bankasına yüklediğimiz ritimleri kapatıp açtığımızda silmeme ihtimali var mı? Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

öncelikle iyi akşamlar ben kullandığım zaman bilirsin ki disket kullanıyorduk.usb de nasıl olacağını bilmiyorum.ama usb ye atınca direkt loudıng den direkt yükleme yapması lazım save seçersende usbye kayıt yapması lazım ritim veya performans seçebilmen lazımdı.:) ritmlerin hafızada kalması yok mecburen her açtığında ritimleri yüklemen lazım load;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler