roland exr 46 arıyorum

uguralpaydın

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
roland exr 46 arıyorum..çok temiz olmak şartıyla...ugur 05352389989

Cevap: roland exr 46 arıyorum

yokmu kimsede arkadaşlar

kardeş bende var evde sadece ritim için kullandm tertemz sıfır gibi sana 850 tlye bırakırım istanbldaym 0535 258 93 07 ara görüşelim

Moderatör tarafında düzenlendi:

cihaz satılmıştır...teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

slm ugur bey elımde aradıgınız klavye var sahsım batı tarzı muzıkle ugrastıgım ıcın kullanmaya fırsatım olmadı dıyebılırım sahnede bende batı tarzı bır klavye almak ıcın satmaya karar verdım tecnıks kn 3000 kn 5000 gıbı bır klavye almayı dusunuyorum cıhazı 2. el aldım 6 ay once temız her hangı bır kusuru problemı yok durust olmak gerekırse adaptoru kotuydu yenısını aldım cıhaz zuhal muzık faturalı aldıgım sahıs uzerıne bu gune kadar evde kullandım rıtım ve seslerı yuklu taylan kolbastı tecno halaylar 2-4 zeybek her turlu rıtımler pa-80 ayarında duzenlenmış durumda sesler saz kanun ud klarnet ney strıng sax org harıka kendınızde uretebılırsınız zamanla dusunursenız satmayı bu yuzden dusunuyorum tel 0534 416 93 38 850 tl ıstıyorum sevgı ve saygılarımla.....

hocam hayırlı satışlar,
ilanlara cevap vereceğimiz zaman tarihlerine bakalım,bu konu çok eski bi konu üzerinden 1 sene geçmiş,ilan sahibi konuyu güncelleme yapmamış,sanırım orgu aldı,
ilanlar bölümüne konu açarak ilanınızı verebilirsiniz,tekrardan hayırlı satışlar

Kardes mrb exr 5 var evde kullanıyorum cok cok temız eger ıstersen 531.557.13.54 bunlar exr serısı oldugu ıcın hemen hemen butun ritimleri okuyor

saygılar...