Cevap: roland exr 46 yardım
arkadaşlar sitenize yeni girdim..merhaba..roland exr 46 aldım..üzerindeki türk ritm lerini pek beğenmedim...ritm varmı.. ve nasıl yükleyebilirim..bu alet karışıkmı? bana mı öyle geldi..user tones tuşlarına beğendiğim sesleri nasıl yükleyebilirim?şimdiden tşk ler..
merhaba kardeşim hoşgeldin siteye,,
roland exr46 için rtm ve setler var sitede,,roland dowland bölümünde,,oradan rtmleri ve user proğramları indir öncelikle,,
rtmleri ayrı bir diskete yükle user proğramı ayrı bir diskete yükle,,
şimdi rtm ve user proğramın yüklenişini yazacam,,
1.rtm yüklenmesi,,
(çok basit)exr46 yı bilgisayara bağlıyoruz usb kablosunu takıyoruz yani,,exr dosyasını açıyoruz kopyala yapıştır işlemiyle yüklemek istediğin rtmleri STYLE DOSYASINA buraya atıyosunuz bu kadar
(yüklediğin rtmler 102 den itibaren görünür,yani 102 103 104 diye sırasıyla gider.
not: rtmler yüklemesi bitince convertıng yazısı çıkacakatır,,org rtmleri kendine ceviri işlemi yapacaktır bu yüzden convertıng bitene kadar bekleyin
2, user yüklenmesi
user proğramını diske yükledikten sonra diski orga takıyoruz,,disk tuşuna basa
ıyoruz,zaman kaybetmeden ara vermeden bi şekilde seleck(+)tuşuna basıyoruz ve ilerliyoruz taki karsına diske yüklediğin user proğramın adı çıkana kadar,diske yüklediğin user proğramın adını görünce yes tuşuna basıyoruz org useri yükleyecektir sayı saymaya baslayacaktır.yükleme bitene kadar bekleyiniz
bu arada exr46 güzel orgtur alışırsın zamanla kolay gelsın