roland exr 46 yardım

uguralpaydın

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yok
arkadaşlar sitenize yeni girdim..merhaba..roland exr 46 aldım..üzerindeki türk ritm lerini pek beğenmedim...ritm varmı.. ve nasıl yükleyebilirim..bu alet karışıkmı? bana mı öyle geldi..user tones tuşlarına beğendiğim sesleri nasıl yükleyebilirim?şimdiden tşk ler..

Cevap: roland exr 46 yardım

arkadaşlar sitenize yeni girdim..merhaba..roland exr 46 aldım..üzerindeki türk ritm lerini pek beğenmedim...ritm varmı.. ve nasıl yükleyebilirim..bu alet karışıkmı? bana mı öyle geldi..user tones tuşlarına beğendiğim sesleri nasıl yükleyebilirim?şimdiden tşk ler..

merhaba kardeşim hoşgeldin siteye,,

roland exr46 için rtm ve setler var sitede,,roland dowland bölümünde,,oradan rtmleri ve user proğramları indir öncelikle,,
rtmleri ayrı bir diskete yükle user proğramı ayrı bir diskete yükle,,

şimdi rtm ve user proğramın yüklenişini yazacam,,

1.rtm yüklenmesi,,
(çok basit)exr46 yı bilgisayara bağlıyoruz usb kablosunu takıyoruz yani,,exr dosyasını açıyoruz kopyala yapıştır işlemiyle yüklemek istediğin rtmleri STYLE DOSYASINA buraya atıyosunuz bu kadar
(yüklediğin rtmler 102 den itibaren görünür,yani 102 103 104 diye sırasıyla gider.
not: rtmler yüklemesi bitince convertıng yazısı çıkacakatır,,org rtmleri kendine ceviri işlemi yapacaktır bu yüzden convertıng bitene kadar bekleyin

2, user yüklenmesi

user proğramını diske yükledikten sonra diski orga takıyoruz,,disk tuşuna basa
ıyoruz,zaman kaybetmeden ara vermeden bi şekilde seleck(+)tuşuna basıyoruz ve ilerliyoruz taki karsına diske yüklediğin user proğramın adı çıkana kadar,diske yüklediğin user proğramın adını görünce yes tuşuna basıyoruz org useri yükleyecektir sayı saymaya baslayacaktır.yükleme bitene kadar bekleyiniz

bu arada exr46 güzel orgtur alışırsın zamanla kolay gelsın

Moderatör tarafında düzenlendi:

inşallah kardeşim şu aleti bi çözümde..

abi ritmleri yükledim ama berbat.. güzel ritmler yokmu...aletin kendi üzerindekiler daha güzel...

abi ritmleri yükledim ama berbat.. güzel ritmler yokmu...aletin kendi üzerindekiler daha güzel...
kardeşim güzel rtmler var olmazmı rtmlerin arasndan beğendiğini sececeksin dosya yapıp orga yükleyeceksin,,,rtm çok,,ama tek tek beğenip seçmen gerekir,,kolay gelsin

ewet konuyu manyak bir şekilde hortlatıyorum ama kusura bakmayın sormam gerek merak ettim,

zafer abi son mesajda exr 46 ritimlerinden beğendiğini seçip dosya yapıo yükleyeceksin demişsin pc de nasıl dinleyeceğiz peki özel program felan varmı ki ?