roland exr 5 bilgi ?

• Konbuyu başlatan mehmet01
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 6K

mehmet01

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
or700 v2 plus xd9plus korg pa500tr
iyi akşamlar üstadlar bi müzik evinde roland exr 5 i denedim tam anlayan yoktu tam cozemedm ama ritimleri felan buldum user şeklinde yine alet cok temiz 1000 tl istenior kullananlara soruyorum alet düğünde iş gorurmu ritim sıkıntısı olurmu birde koma varmmı bunu cozemedm tam sesler nasıl acıkca kullananı memnn edermı tsk ederim

Cevap: roland exr 5 bilgi ?

g serisi ve va 7 model klavyelerin ritmleri convert ediyor kendisi ve kullanabiliyorsun,alettee tipik roland serisi ses ve ritmler mevcut,koma da var,düğünde g 800-g-600 va 7 nasıl iş görüyorsa o aletde görüyor.ama 1000 tel değilde internet sitelerinde 600-700 arasında çok temiz ve user leri doldurulmuş olanları var.

istersen bende exr 46 0r var hem daha pratik ve nevalesi bol aletim çok temizdir hiç problemi yokturo aletten çok üstündür.satma amacım rolan gw 8 alıcam yoksa 2 sezondur düğünlere bu aletle gidiyom 1000 tl bende satarım istersen 1000lerce rıtım ve useri silmeden verırım iyi düşün.yoksa sezon açılınca sat desende satmam çünkü gw 8 i çözmem lazım ?

bende de exr40 var..700tl...

slm bende bir adet exr 5 var sahibinden nokta.com fotoğrafları var tertemiz isterseniz size verebilirim ilan no.22960249 buradan bakabilirsiniz

Peki Roland e-09 nasıldır,ritm atılabilir mi bu cihaza?Türk ritmi atılabilir mi?Ses olarak exr5s ya da gw8 den eksik kalır yanı çok mudur bu e09 un?uygun fiyatıyla dikkatimi çekti..

eğer düğün işi yapılacaksa e-09 bildiğim kadarıyla dışarıdan pek bişey yapılmıyor kendi içindekilerle bişey yapılması gerekir gw8e göre bieçok eksik yönü vardır. Eğer rolandda ısrarcıysanız saydığınız modellerin arasında size en uygun olanı exr46 dır hem düğünde kullanılır hemde hobi olarak evde kullanılabilir ben exr46 öneririm....

Düğün gibi bir derdim yok,sadece evde hobi amaçlı kullanacam.Batı müziği,popüler Türk müziği ve klasik Türk müziği icra edecem.

roland da ısrarım yok,iyi sesli,gerçeğe yakın ses veren uygun fiyatlı bir klavye arıyorum..şu ana kadar yamaha nın e413 ü ses/fiyat oranında bana çok iyi geldi.fiyatına göre mükemmel sesi var.E09 u da dinledim sesi iyiydi.Daha iyi bir alternatif var mıdır acaba?

Tabiki exr46 or şaşma derim bende sizin gibi hobi amaçla başladim( exr46or ile) şimdi düğünlere çikiyorum tavsiye ederim gerekse kullanimi gerekse ritim bolluğu ....ben bu sitede 600 ritim paylaştim halada ön sayfalarda roland download sayfasina bak şimdide elimde yaklasik 200 kadar bati ritmi var onlarida deniyorum %100 uyumlulari aralarindan seçim siteye ekliyorum yarisini denedim ekliycem yine exr cilere duyurulur ayni zamanda:):)