Roland G-1000 2014 Set Demolar - OmeXr

OmeXrRoland

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
EM50OR x2, EM55OR, G1000, BK5OR
..........

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Roland G-1000 2014 Set Demolar - OmeXr

valla günümüz saunduna yakın

çok güzelmiş ya roland g1000 ritimlerini hep merak ediyordum taa küçükken bi düğünde görmüştüm çok hoşuma gitmişti ama bi hatırlayamıyordum nası ritimleri vardı falan

G-1000 olağanüstü bir alet sesleri hala büyüler beni. Paylaşım için teşekkürler...

g-1000 için geçmiş zamanda türker üstadın yaptığı setler çok süperdi.nette demolarını dinleyip hayran kalmıştım.ses ve ritimler kusursuzdu.keşke yeniden demolarını paylaşsa. birçok g-1000 kullanan var hala....

Roland G1000 Turker Ritim Demo - 2 -4pop RITIM-Turker - YouTube
Roland G1000 Turker Midi Demo - 06-Cingenem-E.Gundes - YouTube
Roland G1000 Turker Midi Demo - 08-Don ne olur-E.Gundes - YouTube

buyrun bunlar türker beyin g1000 için yazdığı ritim/şarkılar. bu videolardan yola çıkarak başka kendisinin başka ritim ve seslerini de bulabilirsiniz.

Ancak;

bu konu benim yazdığım ritime dayalıdır ve başka arkadaşların yazdığı ritimler bu konuda anlamsızdır. eğer türker arkadaşın yazdığı ritimleri beğeniyorsanız bu mevzu için forumda konu açabilirsiniz. ama benim konuma gelip türker yazdığı ritimler çok güzeldi ahhh ahh diye iç çekerseniz ben sadece saygımı yitiririm size karşı.

üstadın demolarını paylaştığınız için teşekkürler.konu g-1000 ile ilgili olunca düşünçelerimi söyledim.konuya ek olarak.neye bu kadar alınganlık yaptığını anlıyamadım.bu tür yorumlar yapılıyor zaten.ancak konum dışında yorum istemiyorum diye not eklersniz sadece sizle ilgili yorum yapılır haliyle.eğer bukadar basit bir yorum karşısında saygını kaybedip saygısızlık yapacağını belirtiyorsan senin bileceğin iş.yaş olarak babandan büyük sayılırım.ve şahsına bir hakaret de yapılmış değil.

ben buraya uğraşıp kendi ritimimin demosunu koyuyorsam, açıkca bu konuda yorum bekliyorum demektir. eğer beğenmediyseniz basitçe görmezden gelirsiniz olur biter.

ellerine sağlık ömer,roland denince emeklerinden dolayı akla gelenlerden biride sensin,
teşekkürler

hocam ellerinize emeginize tesekkurler....ben hala g1000 kullanıyorum.tek kusuru sample gibi ses ve ritimleri olmaması......bu arayı roland bk5 -or. alarak kapayı dusundum...ama hıç bır zaman 1998 yılından bu yana kullandıgım g1000 elden cıkarmak ıstemedım....tabii bu benım dusuncem........................